Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Survivor: Αχ... Ντάνο! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε τραγούδι (video)

Newsbomb

Survivor νέα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει εξελιχθεί σε πιο… διάσημος από τους Διάσημους στο φετινό Survivor με το γυναικείο πληθυσμό να κόβει… φλέβα σε κάθε επεισόδιο.

Όλοι τον θεωρούν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό του ριάλιτι, ενώ κάποιοι αφουγκράστηκαν τον παλμό του κόσμου και τον έκαναν μέχρι και επιτυχία.

Όπως ο διάσημος καλλιτέχνης TUS, ο οποίος έγραψε τραγούδι στο όνομά του Αγγελόπουλου με τίτλο «Αχ Ντάνο» καυστική διάθεση!

«Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω.

Ντάνο άρχοντα πούλα τους τα υπάρχοντα. Δώσε τη Λάουρα και πάρε ένα σαλάμι. Άλλος στη θέση σου θα το ‘χε καβαλήσει, εσύ το χάρισες στους ντόπιους το καλάμι. Ρίξε στη Βαλαβάνη ένα μανίκι να μη σε ξαναβγάλει προτεινόμενο κι εσύ να είσαι ένα βήμα πριν τη νίκη κι αυτή να βρει εκεί μέσα έναν γκόμενο. Ζω μόνο για να σε δω στο βάθρο, έκλεισα εισιτήρια για να ‘ρθω. Αν βγεις πάλι υποψήφιος εγκεφαλικό θα πάθω, βάλε κι υποψήφιος για δήμαρχος στη Σκιάθο.

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω...».