Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Άστεγος άνδρας τραγουδά Beatles και αλλάζει το νόημα στις ζωές των ανθρώπων (video)

Newsbomb

To video που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και συγκινεί.

Ένας άστεγος άνδρας στη Νέα Υόρκη έγινε viral τις τελευταίες ώρες καθώς τραγουδώντας Beatles αλλάζει το νόημα στις ζωές των ανθρώπων.

Καθισμένος σε ένα παγκάκι, με λιγοστά υπάρχοντα πλάι του, ο Jimmy, όπως συστήνεται στον κόσμο που περνα από το Strawberry Fields, λατρεύει τους Beatles. To Strawberry Fields άλλωστε είναι τόπος λατρείας για τους fans των «Σκαθαριών» καθώς αποτελεί μνημείο που φτιάχτηκε για τον John Lennon, ο οποίος δολοφονήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα, στην είσοδο του σπιτιού του, το 1980. Το «Strawberry Fields Forever», είναι άλλωστε ένα από τα θρυλικά τραγούδια των Beatles.

Με μοναδική παρέα την κιθάρα του, ο Jimmy ξεκινάει να παίζει τις πρώτες νότες του θρυλικού «Let it be» των «Σκαθαριών» και αμέσως συγκλονίζει όσους στέκονται να τον ακούσουν.

«Μην παίρνετε κάθε μέσα σαν δεδομένα. Να απολαμβάνεται τα μικρά πράγματα της ζωής», ήταν η παρότρυνση σου Jimmy, πριν ξεκινήσει το υπέροχο τραγούδι των Beatles.

Εκεί είναι και ο Brett, ένας νεαρός άνδρας, που κάθισε 20 λεπτά ακούγοντας τον Jimmy να παίζει με την κιθάρα του, έχοντας για παρέα την κοπέλα του.

Σύντομα ξεσπά σε κλάμματα, ομολογώντας στην κάμερα πως όσα άκουσε από τον Jimmy, ήταν τα ομορφότερα λόγια που έφτασαν στα αυτιά του...

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στο Star: «Κόβεται» το MasterChef – Η απόφαση που «πάγωσε» τους πάντες

Μεγάλη Εβδομάδα... πληρωμών: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς