GOSSIP

Πασίγνωστη τραγουδίστρια απείλησε να τεμαχίσει το πέος του συντρόφου της! (video)

Πασίγνωστη τραγουδίστρια απείλησε να τεμαχίσει το πέος του συντρόφου της! (video)

Την καρδιά της στον αέρα δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής άνοιξε η Iggy Azalea, αποκαλύπτοντας πως απείλησε να… ανοίξει και το πέος του συντρόφου της όταν εκείνος ομολόγησε ότι την κερατώνει!

Η διάσημη Αυστραλή ράπερ έγινε έξαλλη όταν ο αρραβωνιαστικός της, Nick Young, μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers, παραδέχθηκε σε βίντεο που τράβηξε ο συμπαίκτης του, D'Angelo Russell, ότι την απατά, ωστόσο φαίνεται τελικά πως του έδωσε συγχωροχάρτι, εξηγώντας γιατί είναι ακόμη μαζί του.

iggy azalea and nick young2

«Μου έχει δεσμευτεί ότι θα με παντρευτεί και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα», ανέφερε η Iggy στους παρουσιαστές της εκπομπής «Orlando & The Freakshow», παραδεχόμενη πάντως ότι ανέβαλε το γάμο της με τον ΝΒΑer λόγω του σκανδάλου με το βίντεο, ενώ απείλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Για την ακρίβεια να πάρει ένα μαχαίρι και να πετσοκόψει το πέος του αν τον πιάσει «να κάνει κάτι βρόμικο».

«”Θα έχεις μισό πέος. Ένα ακόμη βίντεο, κάτι ακόμα να κάνεις και θα χάσεις τον ανδρισμό σου”, του είπα», παραδέχθηκε η 25χρονη τραγουδίστρια, εξηγώντας πως δεν επιβεβαίωσε ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε έλεγε την αλήθεια, συγχωρώντας έτσι γι΄αυτό τον Young.

H Iggy Azalea ευχαρίστησε μάλιστα το… καρφί των Lakers που ξεμπρόστιασε το σύντροφό της, βιντεοσκοπώντας τον να υπερηφανεύεται ότι βγαίνει και με άλλην!

Το βίντεο δείχνει D'Angelo στο σπίτι του να μιλά στο τηλέφωνο με τον 30χρονο συμπαίκτη του και να τον ρωτά για τα σεξουαλικά κατορθώματά του.

Κάποια στιγμή αυτός τον ρωτά: «Εσύ ήσουν 30 και εκείνη 19;», όπως επίσης «τι γίνεται με την Amber Rose, δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ;».

Σύμφωνα με το TMZ, ο Young ο οποίος αρραβωνιάστηκε την Iggy τον περασμένο Ιούνιο κατέρρευσε ψυχολογικά μετά τη διαρροή του βίντεο, αφού δεν ήξερε ότι τον «τράβαγαν» βίντεο, ενώ έκανε τα πάντα για να σώσει τη σχέση του. Ισχυρίζεται δε ότι το βίντεο δεν έδωσε στη δημοσιότητα ο D'Angelo, αλλά ένας τρίτος και ενώ είχαν κυκλοφορήσει ήδη φήμες ότι ο Young απατά την Azalea, αναγκάζοντάς την να πει δημοσίως πως δεν πιστεύει τίποτα από όσα γράφονται…

«Αυτό συμβαίνει όταν είσαι διάσημος παίκτης. Πάντα θα βρουν κάτι. Πιστεύω τον άντρα μου, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν είναι από αυτούς», είχε ισχυριστεί τότε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια...

Όπως και να έχει δημιουργήθηκε ρήγμα… εμπιστοσύνης τόσο στα αποδυτήρια των Lakers , όσο και στο ζευγάρι.

Σχετικές ειδήσεις