Ξεκίνησε η ποινική έρευνα για τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ξεκίνησε η ποινική έρευνα για τη ληστεία σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της έρευνας για τη ληστεία στο Παρίσι, στις αρχές Οκτωβρίου, στην κατοικία που διέμενε η αμερικανίδα σταρ Κιμ Καρντάσιαν.

Η προκαταρκτική εξέταση που ανατέθηκε σε ανακριτή του Παρισιού, άρχισε σήμερα για «ένοπλη ληστεία από οργανωμένη συμμορία, σύσταση οργάνωσης κακοποιών και κράτηση προσώπου», όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Τη νύχτα της 2ας προς 3η Οκτωβρίου, η 35χρονη Καλιφορνέζα έπεσε θύμα ληστείας μέσα στην πολυτελή κατοικία όπου διέμενε στο Παρίσι από πέντε ένοπλους άνδρες οι οποίοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν.

Δείγματα γενετικού υλικού βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε η Καρντάσιαν και «εξετάζονται», διευκρίνισε σήμερα (12/10) πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Η Καρντάσιαν είχε δώσει εσπευσμένα κατάθεση στην αστυνομία στις 3 Οκτωβρίου πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από τις πρώτες ώρες μετά την ένοπλη ληστεία στο διαμέρισμα του Παρισιού.