GOSSIP

Έξαλλη η κόρη του Michael Jackson με την κωμική σειρά για τον πατέρα της

Έξαλλη η κόρη του Michael Jackson με την κωμική σειρά για τον πατέρα της

Ο Μάικλ Τζάκσον, απεβίωσε τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών έπειτα από υπερβολική δόση ηρεμιστικών.

Οι Βρετανοί δημιουργοί μιας κωμωδίας για τον Μάικλ Τζάκσον αποφάσισαν σήμερα να μην προχωρήσουν στην προβολή της, καθώς η κόρη του εκλιπόντος Αμερικανού αστέρα της ποπ μουσικής περιέγραψε την εκπομπή, ως «εμετική».

Η Πάρις Τζάκσον επισήμανε σε μια σειρά tweet που ανήρτησε την Τετάρτη ότι νιώθει «απίστευτα προσβεβλημένη», μετά την προβολή του τρέιλερ την Τρίτη του επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς «Αστικοί Μύθοι», από το βρετανικό δορυφορικό δίκτυο Sky Arts.

Στο επεισόδιο διάρκειας 30 λεπτών πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ηθοποιός Τζόζεφ Φάινς που υποδύεται τον Μάικλ Τζάκσον σε μια κωμική δραματοποίηση του ταξιδιού που ο τραγουδιστής έκανε οδικώς το 2001 μαζί με τους ηθοποιούς Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Μάρλον Μπράντο.

«Λάβαμε την απόφαση να μην προβάλουμε το επεισόδιο Ελίζαμπεθ, Μάικλ και Μάρλον... εξαιτίας των ενστάσεων που διατυπώθηκαν από τη στενή οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον» τονίζεται σε μια ανακοίνωση της Sky Arts.

michael jackson

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε με μια χιουμοριστική ματιά αληθινά γεγονότα και δεν είχαμε ποτέ σκοπό να προσβάλουμε κανέναν. Ο Τζόζεφ Φάινς στηρίζει πλήρως την απόφασή μας».

Το Sky Arts ανακοίνωσε την έναρξη της σειράς τον περασμένο χρόνο, τα επεισόδια της οποίας ασχολούνται επίσης με τον Χίτλερ, τον Μοχάμεντ Άλι και τον Σάμουελ Μπέκετ.

Η Sky Arts ανακοίνωσε ότι η τηλεοπτική σειρά "Urban Myths", η προβολή της οποίας ξεκινά την 19η Ιανουαρίου, εξερευνά πραγματικά γεγονότα «χρησιμοποιώντας μια γενναιόδωρη δόση καλλιτεχνικής αδείας».

Η 18χρονη Πάρις Τζάκσον απευθύνθηκε επίσης στους θαυμαστές του πατέρα της στο Twitter διατυπώνοντας την απέχθειά της για την ταινία.

«Με εξοργίζει να βλέπω πόσο προφανώς εσκεμμένο ήταν για εκείνους να είναι τόσο προσβλητικοί, όχι μόνο προς τον πατέρα μου, αλλά και τη νονά μου, Ελίζαμπεθ Τέιλορ», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε η Πάρις Τζάκσον.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις