Αγνώριστος ο Μάθιου ΜακΚόναχι – Έχασε 21 κιλά!

Αγνώριστος ο Μάθιου ΜακΚόναχι – Έχασε 21 κιλά!

Τα κιλά που είχε πάρει για τον προηγούμενο του ρόλο κατάφερε να χάσει ο Μάθιου ΜακΚόναχι - Πώς τα έχασε

«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός στο Ε!News, μιλώντας για το βάρος που πήρε για το ρόλο του στην ταινία «Gold», που γυρίστηκε το 2015.

«Είπα, ΜακΚόναχι έχεις έξι μήνες για να λες ναι σε ό,τι θέλεις να φας και να πιεις. Οπότε, διασκέδασέ το. Το μόνο πράγμα που ήταν κουραστικό ήταν η σκέψη ότι θα έπρεπε μετά να τα χάσω. Μου άρεσε η εικόνα μου. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, οπότε είπα ας το κάνω. Κι έτσι ξεκίνησα».

Ο 47χρονος ηθοποιός και στο παρελθόν είχε «παίξει» με το βάρος του, κυρίως για την ταινία «Dallas Buyers Club», η οποία του χάρισε το Όσκαρ το 2015, αλλά χάνοντας κιλά.

«Το αγαπημένο μου φαγητό είναι το τσίζμπεργκερ, οπότε έτρωγα τσίζμπεργκερ όλη την ώρα», είπε ο ΜακΚόναχι. «Δοκίμασα όλα τα φαστ φουντ που δεν είχα πάει ποτέ ή είχα πάει μόνο μία φορά. Δεν έτρωγα πολλά γλυκά. Τσίζμπεργκερ και μπύρα, αυτό ήταν το κόλπο».

Για πολλούς μήνες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κατέβαλε προσπάθεια για να πάρει 21 κιλά. Σταμάτησε την γυμναστική και δεν ανέβαινε τις σκάλες ούτε μέχρι τον δεύτερο όροφο.

Μετά από αυτό όμως ήρθαν τα δύσκολα, όταν έπρεπε να χάσει το βάρος που πήρε.

«Έπρεπε να έχω υπομονή. Κοίταζα τον εαυτό μου και έλεγα: Αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε μία νύχτα. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε δύο ή σε λίγους μήνες».

Αν και ακόμα το σώμα του δεν έχει επανέλθει πλήρως ο ΜακΚόναχι λέει χαριτολογώντας: «Έχω ακόμα ένα ζευγάρι εδώ πίσω που το αισθάνομαι σαν να μην μου ανήκει».