Η αποκάλυψη του Βαλ Κίλμερ για την υγεία του

Η αποκάλυψη του Βαλ Κίλμερ για την υγεία του

Ο Αμερικανός ηθοποιός Βαλ Κίλμερ παραδέχθηκε κάτι που επανειλημμένως είχε διαψεύσει στο παρελθόν.

Για πρώτη φορά και κατά τη διάρκεια συζήτησης με θαυμαστή του στο Reddit, ο 57χρονος ηθοποιός χρησιμοποίησε τη λέξη καρκίνος για να περιγράψει την ασθένειά του, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Πολλοί είχαν εκφράσει φόβους για την υγεία του ηθοποιού ("Top Gun", "Doors") από το 2015 κιόλας, όταν εθεάθη στο Ιατρικό Κέντρο UCLA και δύο μήνες αργότερα δημοσιεύτηκε φωτογραφία στην οποία φαινόταν καταπονημένος και με σωλήνα τραχειοστομίας στο λαιμό του.

Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας είχε δηλώσει τότε ότι ο φίλος και συνάδελφός του ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του στόματος, όπως και ο ίδιος, αλλά ο Βαλ Κίλμερ δεν επιβεβαίωσε τη δήλωση.

Ο θαυμαστής του Βαλ Κίλμερ στη διάρκεια της συζήτησης υπέβαλε το ερώτημα: «Πριν από καιρό ο Μάικλ Ντάγκλας υποστήριξε ότι έχεις καρκίνο. Ποια είναι η αλήθεια;».

«Πιθανότατα προσπαθούσε να με βοηθήσει, ίσως επειδή οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν πού είμαι εκείνες τις μέρες», έγραψε ο Κίλμερ απαντώντας στην ερώτηση του θαυμαστή στο Reddit. «Υποβλήθηκα σε θεραπεία κατά του καρκίνου», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ακόμη ταλαιπωρείται από πρήξιμο στη γλώσσα του.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ και έχει εξασφαλίσει ρόλους σε αρκετές ταινίες που θα κυκλοφορήσουν, συμπεριλαμβανομένης της συνέχειας του «Top Gun».

Ο Βαλ Κίλμερ συμμετείχε στο «Ask Me Anything» (AMA), διαδικασία ερωτήσεων και απαντήσεων στο Reddit στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας «Cinema Twain» για τον συγγραφέα Μαρκ Τουέιν.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων