Μόνικα Μπελούτσι: «Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου. Στα 52 μου είμαι μία άλλη γυναίκα»

Μόνικα Μπελούτσι: «Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου. Στα 52 μου είμαι μία άλλη γυναίκα»

Για δεύτερη φορά στη ζωή της η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι η οικοδέσποινα των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ των Καννών.

Λίγο πριν στρωθεί ωστόσο το κόκκινο χαλί, η Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε στο γαλλικό Paris Match για τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της.

Η 52χρονη εκμυστηρεύτηκε ότι την πρώτη φορά στις Κάννες το 2003, δεν κατάφερε να απολαύσει την εμπειρία της γιατί αισθανόταν περισσότερο άγχος παρά χαρά. Αυτή τη φορά όμως θέλει να διασκεδάσει και να ζήσει τη στιγμή.

«Στα 52 μου χρόνια είμαι μια άλλη γυναίκα. Υπάρχει κάποιος στη ζωή μου», τιτλοφορείται η συνέντευξη που έγινε πρωτοσέλιδο.

beluci

Η αιώνια καλλονή δεν δίστασε να μιλήσει και για όσα βίωσε μετά από το διαζύγιό της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ.

«Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου», λέει η Μπελούτσι σε κάποιο σημείο της συνέντευξης και συνεχίζει: «Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς».