GOSSIP

Πρώτος και στο Instagram ο Ρονάλντο- Έφτασε τους 100 εκατ. followers

Πρώτος και στο Instagram ο Ρονάλντο- Έφτασε τους 100 εκατ. followers

Αν νομίζετε ότι το Instagram είναι μόνο ένα μέσο στο οποίο μπορείτε να δημοσιοποιείτε φωτογραφίες με ωραία τοπία και φαγητά, μάλλον κάνετε λάθος...

Η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών είναι μία μεγάλη, μεγάλη επιχείρηση της εποχής ειδικά όταν πρόκειται για την προώθηση προϊόντων, διασημοτήτων και προϊόντων που χρησιμοποιούν οι διασημότητες. Όλα αυτά μαζί οδηγούν σε ένα όνομα.

Στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν αναρωτιέστε γιατί ο Ρονάλντο εμφανίζεται τόσο συχνά στην κορυφή του Instagram, πέντε από τις έξι αναρτήσεις του είναι στην κορυφή, τότε συνήθως είναι για εμπορικούς λόγους.

podo

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη ο άσος των γηπέδων, ο οποίος έχει 106 εκατ. ακολούθους, κερδίζει περισσότερα από 351.000 ευρώ ανά διαφημιστική ανάρτηση, κατατάσσοντάς τον στην τρίτη θέση στη λίστα των «πλουσίων του instagram» -και τον κορυφαίο άνδρα στον κόσμο-, λίγο πιο μπροστά από την σταρ των ριάλιτι Κάιλι Τζένερ, με την οποία παίρνει τα ίδια χρήματα, αλλά η Κάιλι έχει περισσότερους ακολούθους.

Οι δύο διασημότητες που είναι μπροστά από τον Κριστιάνο είναι η ποπ σταρ Σελίνα Γκόμεζ με περισσότερες από 482.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση και η βασίλισσα των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν με περισσότερες από 438.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση.

Στην πραγματικότητα, η οικογένεια Καρντάσιαν - Τζένερ αποτελεί το 50% των 10 κορυφαίων αναρτήσεων του Instagram. Ο δεύτερος άντρας στις λίστα των 10 κορυφαίων του Instagram είναι επίσης αθλητής. Πρόκειται για τον καλαθοσφαιριστή ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος κερδίζει περίπου 105.000 ευρώ ανά ανάρτηση.

Σχετικές ειδήσεις