«Φίδι» η... Τέιλορ Σουίφτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

«Φίδι» η... Τέιλορ Σουίφτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δεν κράτησε για πολύ η αποχώρηση της Τέιλορ Σουίφτ από Instagram, Facebook και Twitter!

Αν και πριν λίγες ημέρες, η ποπ σταρ έσβησε το περιεχόμενο από τους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας τους κενούς... και τα εκατομμύρια των ακολούθων της με την απορία, η ίδια επέστρεψε δριμύτερη!

ΤΕΙΛΟΡ 2

Η ίδια δεν έδωσε καμία εξήγηση για την κίνηση της αυτή και όλοι άρχισαν να υποθέτουν ότι το έκανε για να «σβήσει» την κόντρα με άλλους σταρ, όπως την Κιμ Καρντάσιαν, τον Κάνιε Γουέστ, την Κέιτι Πέρι αλλά και τον πρώην σύντροφό της Κάλβιν Χάρις, κόντρες οι οποίες οδήγησαν πολλούς ακολούθους της να την αποκαλούν υποκρίτρια και ύπουλη ανεβάζοντας στους λογαριασμούς της emojis με φίδια.

φιδι

Η εξαφάνιση όμως κράτησε λίγο, οπότε και η 27χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο σε Instagram, Facebook και Twitter, το οποίο δείχνει ένα φίδι. Τα like και τα σχόλια έπεσαν βροχή σε όλα τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης και η Τέιλορ επανέλαβε, το ίδιο βίντεο. Το μυστήριο συνεχίζεται... και όλοι περιμένουν να δουν τι θα ακολουθήσει και τι σημαίνει ο νέος τρόπος επανεμφάνισης της Τέιλορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.