GOSSIP

Και όμως ο Μίκι Ρουρκ έχει προσωπικό... ιερέα! Και μάλιστα τού στέλνει και... φαγητό!

Και όμως ο Μίκι Ρουρκ έχει προσωπικό... ιερέα! Και μάλιστα τού στέλνει και... φαγητό!

Είναι κάπως δύσκολο να μπορέσει να φανταστεί κανείς τον Μίκι Ρουρκ ως «άγγελο του ελέους», όμως ο ηθοποιός είναι ένας «άγιος» για τον αγαπημένο του ιερέα, τον πατέρα Pete Colapietro.

Ο εκπρόσωπος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εδώ και μήνες απουσιάζει από το παρεκκλήσι του Αγίου Μαλαχία, στη δυτική 49η οδό -στο οποίο τελέστηκαν οι νεκρώσιμες ακολουθίες του Ρούντολφ Βαλεντίνο και του Τενεσί Ουίλιαμς- λόγω ασθένειας. Ο Ρωμαιοκαθολικός ιερέας αφού νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, μεταφέρθηκε για να αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης της Νέας Υόρκης, και ο Μίκι Ρουρκ φρόντισε ώστε κάθε Κυριακή να του πηγαίνουν το δείπνο του από το αγαπημένο του εστιατόριο.

μικι 2

«Ήταν τόσο πολύ το φαγητό που έπρεπε να προσκαλέσω φίλους για να καταναλωθεί», δήλωσε ο ιερέας όταν έγινε καλά και πρόσθεσε: «Αν και ο Μίκι είναι στη Γερμανία ακόμα στέλνει το φαγητό μου». Ο ιερέας και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από 20 χρόνια όταν ο Μίκι Ρουρκ μπήκε στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού φορώντας ένα καπέλο και κρατώντας στην αγκαλιά του ένα τσιουάουα.

Σχετικές ειδήσεις