Μπλέικ και Ράιν: Αυτό είναι το... μυστικό που «κρατά» ζωντανή τη σχέση τους!

Μπλέικ και Ράιν: Αυτό είναι το... μυστικό που «κρατά» ζωντανή τη σχέση τους!

Το χολιγουντιανό ζευγάρι μέχρι σήμερα τηρούσε άκρα μυστικότητα για την προσωπική του ζωή χωρίς να αποκαλύπτει πτυχές τις καθημερινότητάς του, ωστόσο η Μπλέικ αποφάσισε να σηκώσει λίγο την «κουρτίνα» και να μιλήσει για τον γάμο της με το διάσημο ηθοποιό.

Όπως αποκάλυψε η 30χρονη ηθοποιός κάθε φορά που την ενοχλεί ή την στεναχωρεί κάτι βρίσκει παρηγοριά στο σύζυγό της, τον οποίο και θεωρεί τον καλύτερο της φίλο. Ακόμα κι όταν είναι απασχολημένος. Οι δυο τους εξάλλου ήταν φίλοι πολύ καιρό πριν γίνουν ζευγάρι και η Μπλέικ πιστεύει ότι αυτό είναι και το μυστικό μιας σταθερής σχέσης.

ραιαν 2

«Σε προηγούμενες σχέσεις, εάν είχα ένα πρόβλημα, τηλεφωνούσα στους φίλους ή στην αδελφή μου και τους έλεγα: γεια, έκανε αυτό, τι πρέπει να κάνω;», δήλωσε στο βρετανικό Glamour και πρόσθεσε: «Με αυτόν, είχα ήδη μία φιλία δύο χρόνων πριν γίνουμε ζευγάρι και το θεωρώ και φίλο μου. Του λέω: γεια σου, αυτό μου συνέβη αυτό τι να κάνω; Και αυτός με συμβουλεύει, αλλά και αυτός με θεωρεί ως την καλύτερή του φίλη».

ραιαν 3

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2010, αλλά έγιναν ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο μετά. Τα 2012 παντρεύτηκαν και έχουν δύο κόρες την δίχρονη Τζέιμς και την Ινές που γίνεται τον Σεπτέμβριο ενός έτους.