GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει διαζύγιο!

Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει διαζύγιο!

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί εξομολογείται ότι της είναι «δύσκολο να είναι μόνη»...

«Ήταν δύσκολο. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη», δήλωσε η μητέρα των έξι παιδιών στην βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Είναι δύσκολο». Η Αντζελίνα και ο Μπραντ έζησαν μαζί 12 χρόνια εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι πριν αποφασίσουν πέρυσι τον Σεπτέμβριο να χωρίσουν. Εκτός όμως από το να προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη αντιμετωπίζει και κάποιες ανησυχίες που έχει για την υγεία της. Το 2013 η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και το 2015 αφαίρεσε τις ωοθήκες της. Νωρίτερα φέτος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υπέρτασης αλλά και παράλυση Bell Parsey.

ατζελινα

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο, συναισθηματικά, έτος. Και έχω και τα προβλήματα της υγείας μου, τα οποία και πρέπει να παρακολουθώ», είπε η χολιγουντιανή σταρ. Και περιέγραψε πώς νιώθει το σώμα της μερικές φορές. «Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με έχουν χτυπήσει πολύ δυνατά, αλλά προσπαθώ να γελάω όσο γίνεται περισσότερο. Τα παιδιά μας αισθάνονται το άγχος μας όταν πρέπει να νιώθουν τη χαρά μας. Ακόμα κι αν είστε στο στάδιο της χημειοθεραπείας θα πρέπει να βρίσκετε το κουράγιο να χαμογελάτε και να δίνετε αγάπη. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο, αλλά είναι η αλήθεια».

ατζελινα copy

Εξάλλου τώρα που δεν παίζει και δεν σκηνοθετεί καμία ταινία και τα παιδιά της μεγαλώνουν θέλει να επικεντρωθεί στον εαυτό της. «Νομίζω ότι τώρα πρέπει να ξαναβρώ λίγο από τον παλιό μου εαυτό. Νομίζω ότι στην πορεία χάνουμε λίγο τον δρόμο μας. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου, από ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, μέχρι τα προβλήματα υγείας και την ανατροφή των παιδιών μου. Και τώρα είναι μία καλή στιγμή να τα αφομοιώσω, να τα δω και να τα αναπτύξω», δήλωσε η Τζολί.

Σχετικές ειδήσεις