Αυτός ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μία μόνο εμφάνιση στο «Game of Thrones» και.... (pics)

Αυτός ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μία μόνο εμφάνιση στο «Game of Thrones» και.... (pics)

Ο λόγος για τον 26χρονο τραγουδιστή του «Shape of You», ο οποίος έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της σειράς, υποδυόμενος έναν στρατιώτη με μουσικές κλίσεις στο στράτευμα των Λάνιστερ.

Μία και μοναδική εμφάνιση έκανε στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones» ο Εντ Σίραν. Ως ένας με μουσικές κλίσεις στρατιώτης στο στράτευμα των Λάνιστερ. Αλλά αυτή ήταν αρκετή για τον 26χρονο τραγουδιστή του «Shape of You», καθώς την εμφάνισή του υποδέχθηκαν με επευφημίες αλλά και αποδοκιμασίες.

erin

Και, γι' αυτό τον λόγο, αποφάσισε να μην ξανακάνει chat στο Twitter. Μιλώντας στη βρετανική «The Sun», διευκρίνισε ότι χρησιμοποιεί, πια, τον λογαριασμό του στο Twitter για να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram.

seira

«Μπαίνω σ' αυτό και δεν υπάρχει τίποτα εκτός από ανθρώπους που λεν κακεντρέχειες. Το Twitter είναι μια πλατφόρμα γι' αυτό» τόνισε. Αυτή πάντως η οποία ήταν ενθουσιασμένη με την εμφάνιση του Σίραν ήταν η Άρια, θαυμάστριά του, όπως λέει ο Εντ. Ο ίδιος, πάντως, δεν γνωρίζει το κατά πόσον επέζησε της επίθεσης του Ντόγκον, του δράκου της Ντενέρις, στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου, αν και δεν τον απασχολεί. Πιστεύει ότι ο χαρακτήρας του δεν ταιριάζει με τον σκληρό, ψυχρό κόσμο του «Game of Thrones». Και τα όσα γίνανε στο Twitter τον οδήγησαν στη μεγάλη απόφαση: «Κανείς δεν θέλει να με δει να επιστρέφω. Ήθελα να κάνω ένα καμέο σε αυτό κι έκανα το καμέο» είπε ο εδώ και πολύ καιρό θαυμαστής του «Game of Thrones». «Είμαι, όμως, cool μ' αυτό. Το ευχαριστήθηκα» πρόσθεσε.