Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν ήθελε παιδιά μέχρι που γνώρισε την Αμάλ- Αυτή είναι η ιστορία τους!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν ήθελε παιδιά μέχρι που γνώρισε την Αμάλ- Αυτή είναι η ιστορία τους!

Στην καριέρα του είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί ο χολιγουντιανός ηθοποιός, εγκαταλείποντας τα σχέδια για παιδιά και οικογένεια.

Όλα αυτά μέχρι να εμφανιστεί στη ζωή του η 37χρονη γοητευτική δικηγόρος, που άλλαξε τα σχέδια του 56χρονου σταρ. Τώρα πια είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, έχοντας αποκτήσει με την Αμάλ, τον Αλεξάντερ και την Έλα, πριν από τρεις μήνες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Κόμο της Ιταλίας και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. «Δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα», δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Daily Mail και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα ήταν επικεντρωμένη στην καριέρα μου κι όχι στις σχέσεις, και το είχα κάπως αποδεχτεί αυτό».

αμαλ

«Και τότε συνάντησα την Αμάλ και σκέφτηκα: «Λοιπόν, έχω αυτήν την υπέροχη σχέση, αυτό είναι θαυμάσιο». Και μετά ξαφνικά ήρθαν στη ζωή μου αυτά τα δύο ζιζάνια που με κάνουν να γελάω κάθε μέρα», δήλωσε ο Κλούνεϊ και συνέχισε λέγοντας ότι το μόνο που ελπίζει είναι να μπορεί να κυνηγάει τα παιδιά του όταν μεγαλώσουν. Ο αστέρας του Χόλιγουντ δήλωσε ότι δεν σοκαρίστηκε από την γέννηση των παιδιών του, καθώς είναι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο, αφού οι φίλοι του έχουν παιδιά και ο ίδιος έχει βαφτιστήρια.

αμαλ 1

Μεγαλύτερη έκπληξη, είπε, ήταν το γεγονός ότι θα αποκτούσε δίδυμα που σημαίνει «διπλή δουλειά», αν και παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη σύζυγό του, αφού τα δίδυμα έχουν δείξει πολύ λίγο ενδιαφέρον για οποιονδήποτε άλλον πλην της μητέρας τους. Τέλος ο ηθοποιός είπε ότι η Έλα έχει τα μάτια της Αμάλ, ενώ ο Αλεξάντερ ως αγόρι είναι πιο μεγαλόσωμος από την αδελφή του.