GOSSIP

Η Μαντόνα αποκάλυψε το μυστικό της… για απαλά οπίσθια!

Η Μαντόνα αποκάλυψε το μυστικό της… για απαλά οπίσθια!

Μυστικά ομορφιάς για να είναι μία γυναίκα ακαταμάχητη, από την κορυφή έως τα νύχια, αποκάλυψε η Μαντόνα

Η σταρ της ποπ, που βρίσκεται σε περιοδεία για το λανσάρισμα των νέων προϊόντων ομορφιάς MDNA, που φέρουν την «υπογραφή» της, εξήγησε το πώς η ίδια έχει καταφέρει να αποκτήσει απαλό δέρμα στα οπίσθιά της.

«Δεν θέλεις να έχεις απαλό δέρμα στα οπίσθιά σου; Δεν ισχύει ότι οι άλλοι άνθρωποι κοιτούν αυτό το σημείο του σώματός σου; Ο πισινός έχει το δικό του... κοινό», δήλωσε η Μαντόνα. Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάποιο σημείο του κορμιού μου για το οποίο να μην χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν ομορφιάς. Είναι λίγο παράξενο...».

Η ίδια, προτείνει στις γυναίκες να χρησιμοποιούν μία ειδική μάσκα από ηφαιστειακή τέφρα για τα οπίσθιά τους, που ουσιαστικά χρησιμοποιείται κατά βάση για θεραπείες προσώπου, και μετά να την αφαιρούν με ένα ειδικό μαγνητικό εργαλείο.

«Ζητήστε από τον σύντροφό σας να την αφαιρέσει. Μπορεί αυτός –ή αυτή- να κάνει μασάζ στα πόδια σας κατά τη διάρκεια των 7-10 λεπτών που χρειάζονται για να επιδράσει η μάσκα. Και μετά να χρησιμοποιήσει το μαγνητικό εργαλείο για την αφαιρέσει από τον πισινό σας», είπε.

Σχετικές ειδήσεις