GOSSIP

Τι συμβαίνει και ακυρώνει η Μαράια Κάρεϊ τη μία συναυλία μετά την άλλη;

Τι συμβαίνει και ακυρώνει η Μαράια Κάρεϊ τη μία συναυλία μετά την άλλη;

Η περιοδεία της σταρθα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου, αντί στις 27 Νοεμβρίου, ωστόσο στην ιστοσελίδα της τραγουδίστριας αναφέρεται ότι θα δώσει μία συναυλία στις 30 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες για τους σκοπούς της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Ακόμα τρεις συναυλίες από την περιοδεία της «All I Want for Christmas» ακύρωσε η Μαράι Κάρεϊ. «Ελπίζω όλοι να έχετε μία υπέροχη ημέρα των Ευχαριστιών με τους αγαπημένους σας. Είναι σίγουρα καλό να θυμόμαστε γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Όπως και οι περισσότεροι, είμαι ευγνώμων για την υγεία μου γενικώς... για την οποία χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να είμαι τελείως καλά», έγραψε στο Instagram η 47χρονη Κάρεϊ.

μαραι

«Οι γιατροί μου συνέστησαν λίγες επιπλέον ημέρες ανάπαυσης πριν μπορέσω τελικά να πετάξω στη Νέα Υόρκη και να ανέβω στη σκηνή για την χριστουγεννιάτικη περιοδεία». Εξάλλου η Μαράι Κάρεϊ, όπως γράφει το Page Six, αναγκάστηκε να ακυρώσει νωρίτερα ακόμα δύο συναυλίες μία στις 17 και μία στις 18 Νοεμβρίου, στο Οντάριο και το Σικάγο αντίστοιχα, λόγω λοίμωξης στο αναπνευστικό της σύστημα.