GOSSIP

Η κόρη της Τζόαν Ρίβερς μηνύει το νοσοκομείο

Η κόρη της Τζόαν Ρίβερς μηνύει το νοσοκομείο

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο της Joan Rivers και ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου της.

Η κόρη της, Μελίσα Ρίβερς, συντετριμμένη από την απώλεια δεν θέλησε να γίνει νεκροψία και καθώς δεν υπήρχε υποψία για εγκληματική πράξη, οι γιατροί ήταν υποχρεωμένοι να αποδεχτούν την επιθυμία της. Έτσι ως αιτία καταγράφηκε εκτεταμένη εγκεφαλική βλάβη λόγω ξαφνικής έλλειψης οξυγόνου. Το γιατί συνέβη αυτό όμως κανείς δεν το απάντησε και οι αιτίες ιατρικά μπορεί να είναι πολλές. Από ιατρικό λάθος ή αμέλεια ως οτιδήποτε.

Κι αυτό βασανίζει όλο αυτόν τον καιρό την μοναχοκόρη της διάσημης σταρ που αποφάσισε να αναζητήσει απαντήσεις. Απαντήσεις που όσο κι αν προσπάθησε δεν της δόθηκαν, ούτε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που παρακολουθούσε τη μητέρα της, ούτε από το νοσοκομείο, ούτε καν από το αρμόδιο τμήμα Υγείας της περιοχής στο οποίο απευθύνθηκε ζητώντας πρόσβαση τόσο στα ιατρικά αρχεία της μητέρας της, όσο και τα αρχεία των τηλεφωνικών συνομιλιών των γιατρών.

Όταν βρήκε πόρτες κλειστές παντού αποφάσισε να κινηθεί νομικά, μπλοκάροντας σε πρώτο χρόνο την καταστροφή των αρχείων μέσω της νομικής οδού και στην συνέχεια αναγκάζοντας όλους όσοι είχαν σχέση με την νοσηλεία της μητέρας της να δώσουν ένορκες καταθέσεις για το τι συνέβη και οδήγησε στον ξαφνικό θάνατό της στις αρχές Σεπτεμβρίου καταθέτοντας μέσα στις επόμενες ημέρες αγωγή κατά του νοσηλευτικού ιδρύματος ζητώντας επίσημες απαντήσεις και φυσικά τεράστια αποζημίωση αν αποδειχτεί πως υπήρξε αμέλεια. Όχι πως τα έχει βέβαια ανάγκη, αφού η προσωπική της κληρονομιά από την εξαιρετικά πετυχημένη μητέρα της φτάνει τα 110 εκατομμύρια δολάρια εκ. των οποίων τα 75 είναι μετρητά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για όσα συμβαίνουν στο χώρο της Showbiz στο www.gossip-tv.gr.

Σχετικές ειδήσεις