GOSSIP

Θυμάσαι ποιος από τους πρωταγωνιστές των Avengers έπαιζε στο Prison Break;

Θυμάσαι ποιος από τους πρωταγωνιστές των Avengers έπαιζε στο Prison Break;

Mπορεί το Endgame να σηματοδότησε το τέλος της σειράς ταινιών Avengers, αλλά εμείς οι ορκισμένοι φανς, ξεκοκαλίζουμε, οτιδήποτε σχετικό υπόπεσει στην αντίληψή μας, σχετικά με το σύμπαν της Marvel. Όχι μόνο τις λεπτομέρειες σχετικά με τις ταινίες της τέταρτης φάσης αλλά και με όσα έχουμε ήδη δει!

Και μιας και αναφερθήκαμε στους Avengers, θυμάσαι ποιος πασίγνωστος ηθοποιός των ταινιών είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Prison Break; Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις. Σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι, όμως πάμε στοίχημα πως δεν θα το βρεις με τίποτα. Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία, και θα σου πούμε πως ο ηθοποιός αυτός- χαρακτήρας είναι ο Brock Rumlow ή αλλιώς Crossbones, τον οποίο ενσάρκωσε ο Frank Grillo.

Ο 54χρονος ηθοποιός έπαιζει και στο Prison Break, όπου έκανε τον υπάλληλο από το Project Δικαιοσύνη με το όνομα Nick Savrin. O Nick ή αλλιώς Frank Grillo βοηθούσε τη δικηγόρο του Linkoln Barrows (Dominic Purcell), Veronica Donovan να ανακαλύψουν ποιος βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία για την οποία ενοχοποιήθηκε ο Linkoln.

Δες παρακάτω τα βίντεο από τους Avengers, αλλά και το Prison Break για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.

Πηγή: Queen.gr