VIDEOS

GOSSIP

H Άντζελα είχε γενέθλια και το γιόρτασε! Και δεν φαντάζεστε πόσο χρονών έγινε! (videos)

H Άντζελα είχε γενέθλια και το γιόρτασε! Και δεν φαντάζεστε πόσο χρονών έγινε! (videos)

Η Άντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με καλούς φίλους μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. 

Δικοί της άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες, οργάνωσαν για εκείνη ένα πάρτι-έκπληξη προκειμένουν να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτό το ευχάριστο γεγονός. Και εκείνη, πολύ χαρούμενη και άκρως ανανεωμένη έσβησε τα κεράκια της υπέροχης τούρτας της!

Μία εντυπωσιακή τούρτα περίμενε την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έσβησε τα κεράκια μαζί με μία καλή της φίλη, η οποία είχε επίσης γενέθλια και στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πώς θα βρεθεί στη Μύκονο και θα συνδυάσει εργασία και…διακοπές!

Πόσο χρονών όμως έγινε η Lady Άντζελα; Η τραγουδίστρια, η οποία δεν κρύβει την ηλικία της, έγινε 65 χρονών!

Σε παλιότερη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της, είχε πει: «Γιατί να μην την πω; Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι γεννημένη το 1954. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Ό,τι ήταν να ζήσω το έχω ζήσει. Και; Φαίνομαι; Μου αρέσει. Πού τους πείραξε λοιπόν; Τους ενοχλώ όμως. Σου λένε «Δεν μπορεί! Δεν γίνεται! Είναι αλώβητη. Δεν παθαίνει τίποτα». Καλά κάνω. Δικαίωμά μου είναι. Εγώ έχω τη δύναμη να το κάνω. Έχω μαλώσει με το χρόνο. Δεν θα μεγαλώσω άλλο, θα μείνω εκεί. Τι τους νοιάζει;»!

Πηγή: Gossip-tv.gr