PHOTOS

GOSSIP

Ελληνίδα τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νέου συντρόφου της! (photos)

Ελληνίδα τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νέου συντρόφου της! (photos)

Είναι τρελά ερωτευμένη και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον κούκλο νέο σύντροφό της ο οποίος είναι μοντέλο στο επάγγελμα. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη εδώ και λίγο καιρό και δεν το κρύβει!

Από τη μέρα που ερωτεύτηκε δε σταμάτησε να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, που είναι μοντέλο και κάνει καριέρα στην Αμερική!

Η ίδια η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Δόξα τω Θεώ, όταν σκεφτόμα­στε θετικά, έρχονται και πολύ καλά τα πράγμα­τα. Εμένα αυτή είναι η φιλοσοφία μου.

Όταν είσαι σε μια συνεχή γκρίνια, τότε όλα σου πά­νε στραβά. Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές. Αν δεν κάνουμε λάθη, πώς θα μάθουμε; Δεν μπο­ρείς όσα ξεκινάς στη ζωή σου να τα κάνεις πά­ντα σωστά!».

Όσο για τον αγαπημένο της είχε πει πριν λίγο καιρό στη Real:«Μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή μου και είμαστε πολύ καλά. Είμαστε μόλις έναν μήνα μαζί. Ήταν πολύ απρόσμενο! Είναι πολύ σημαντικό αυτός που έχεις δίπλα σου να σε επηρεάζει θετικά. Για εμένα δεν είναι μόνο σύντροφος, θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Εχουμε μια πολύ cool και ωραία σχέση»!

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η τραγουδίστρια με το νέο της αμόρε!

Πηγή: Gossip-tv.gr