GOSSIP

Ο Κώστας Πρέκας μιλάει για τον άγνωστο γιο του εκτός γάμου! Η απίστευτη αποκάλυψή του (pics)

Ο Κώστας Πρέκας μιλάει για τον άγνωστο γιο του εκτός γάμου! Η απίστευτη αποκάλυψή του (pics)

Ελάχιστοι γνωρίζουν για τον γιο εκτός γάμου που έχει ο Κώστας Πρέκας. Ο ίδιος μιλάει γι' αυτό. 

Ο γιος του ηθοποιού, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε μια γυναίκα στη μέση του δρόμου, όπου συνελήφθη και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

«Είναι γνωστό ότι έχω ένα γιο. Ατύχησε λίγο. Λυπάμαι πολύ που η μητέρα του δεν ενήργησε σωστά για να μεγαλώσει και σωστά. Ακούστηκε ότι δεν αγάπησα το παιδί μου, δεν ήμουν στοργικός πατέρας και τέτοια. Όχι. Είναι ψέματα.

Δεν ήμουν σε θέση να πάρω αυτόν τον νέο και να τον οδηγήσω στον δρόμο που πίστευα. Είχα και έχω βαθιά πεποίθηση ότι το παιδί πρέπει να είναι δίπλα στη μάνα. Μη μπορώντας ν' αντιμετωπίσω το πρόβλημα, την παρακάλεσα να κρατήσει το παιδί. Γάμος δεν υπήρχε και συνέβη ότι συνέβη στη συνέχεια» αποκάλυψε στην espresso.

Ο Κώστας Πρέκας εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός ήταν και πρωταθλητής στις καταδύσεις, κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

«Εμείς τότε αγωνιζόμασταν για εθνικούς λόγους, για τη φανέλα. Ο τρόπος όλων των αθλητών εκείνης της εποχής ήταν για την «ελληνική ψυχή». Για ν' ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο. Και δακρύζαμε και βάζαμε όλες μας τις δυνάμεις για να γίνουμε καλύτεροι. Τότε δεν είχαμε ούτε προπονητές ούτε τίποτα. Έδωσα πέντε πρωταθλήματα στους πανστρατιωτικούς αγώνες και η Ελλάδα ερχόταν πρώτη λόγω του Πρέκα» εξήγησε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Οι καταδύσεις, ο αθλητισμός ήταν ένα σκαλοπάτι για να μεταπηδήσω στην ηθοποιία. Η πρώτη μου επαγγελματική δράση ως ηθοποιός έχει άμεση σχέση με την πισίνα. Το 1959 ήθρε ο Ορέστης Λάσκος να δει κάποιους ανθρώπους στο κολυμβητήριο. Και διάλεξε εμένα για να παίξω στην ταινία «Νύχτες στο Μιραμάρε» που τη γυρίσαμε στη Ρόδο. Παράλληλα σπούδαζα υποκριτική. Αυτό ήταν. Άρχισαν να πέφτουν βροχή οι προτάσεις. Τελείωσα πρώτα τη σχολή και αμέσως μετά είχα την τύχη να με πάρει στον θίασό του ο Κώστας Μουσούρης».

Πηγή: Gossip-tv.gr