GOSSIP

Σοκάρει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Ήμουν χρήστης σκληρών ναρκωτικών - Μισούσα τις γυναίκες»

Σοκάρει πασίγνωστος τραγουδιστής: «Ήμουν χρήστης σκληρών ναρκωτικών - Μισούσα τις γυναίκες»

Απίστευτη εξομολόγηση από τον superstar.

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν του, τις καταχρήσεις με τα σκληρά ναρκωτικά, τις τοξικές σχέσεις και την ασέβεια που έδειχνε απέναντι στις γυναίκες καθώς επίσης και την μάχη του με την κατάθλιψη.

«Είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι με τη σωστή στάση απέναντι στη ζωή όταν έχεις συγκλονιστεί από τη ζωή που έζησες στο παρελθόν, τη δουλειά σου, τις ευθύνες, τα συναισθήματα, την οικογένεια, τις συντρόφους σου, τις σχέσεις σου.

Στα 18 μου χρόνια, χωρίς να έχω τριβή με τον πραγματικό κόσμο, είχα εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι και αν ήθελα. Αυτό είναι ένα τρομακτικό σενάριο για τον καθένα.

Μέχρι τα 20 μου έκανα όλες τις λάθος επιλογές που θα μπορούσα να κάνω και από το πιο αγαπητό αγόρι, έγινα ο πιο γελοιοποιημένος, καταδικαστέος, μισητός άνθρωπος του κόσμου.

Ξεκίνησα τα σκληρά ναρκωτικά στα 19 μου και κακομεταχείριστηκα όλες τις σχέσεις μου. Ήμουν μνησίκακος, δεν έδειχνα σεβασμό στις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος».

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο τραγουδιστής που αποκάλυψε την μάχη με τα ναρκωτικά:

Σχετικές ειδήσεις