GOSSIP

Ήρθε η ώρα να δεις ντυμένο πρίγκιπα τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Και όμως, το τόλμησε! (photos)

Ήρθε η ώρα να δεις ντυμένο πρίγκιπα τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Και όμως, το τόλμησε! (photos)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχοντας αποφασίσει να υπηρετήσει την υποκριτική, έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε πολλούς ρόλους και αυτό που έκανε πρόσφατα μας άρεσε πολύ. 

Ο νικητής του Survivor 1, έχει καταφέρει να μείνει στην επικαιρότητα όλα αυτά τα χρόνια και να αποτελεί ένα πρόσωπο πρώτης γραμμής.

Πάρα πολλές φορές έχουμε δει την ευαίσθητη πλευρά του και βρήκε την ευκαιρία να μας το δείξει και πάλι.

Ο Ντάνος έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδάκια όλου του κόσμου. Έτσι λοιπόν, εκπλήρωσε την επιθυμία μιας μικρής του θαυμάστριας. Η μικρή Ελένη ήθελε να ντυθεί πριγκίπισσα και η ομάδα του Make a wish δημιούργησε ένα παραμυθένια σκηνικό για εκείνη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ταξίδεψε στο όμορφο νησί της Ελλαδας, όπου μένει η μικρή Ελένη και την παρέλαβε ντυμένος πρίγκιπας, πάνω σε μια εντυπωσιακή άμαξα.
Το κοριτσάκι φόρεσε τη στολή της Σταχτοπούτας και αφού έκανε τη βόλτα της με τον Γιώργο, βρέθηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με πολύ τραγούδι και χορό.

«Πριγκίπισσα Έλενα ... ❤️ @makeawish.greece #σαμουηλ #makeawish #come#true#crete #heraklion #magical #moments#family#byyourside #metoo @mariolgagm @spanchrys @nchalkiadakis ?#best#wishes#always#princess #danoslife», έγραψε ο Ντάνος σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και δεν έμεινε εκεί αφού συνέχισε αναρτώντας πολλά ακόμα Instastories.
Αν θέλεις να δεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο ντυμένο πρίγκιπα, δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr