GOSSIP

Μπέσυ Μάλφα: Συγκινεί καθώς μιλάει για τις δίδυμες κόρες της (photos)

Μπέσυ Μάλφα: Συγκινεί καθώς μιλάει για τις δίδυμες κόρες της (photos)

H Μπέσυ Μάλφα έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, δίδυμες κόρες και έναν μικρότερο γιο που είναι και η απόλυτη ευτυχία για τους δύο ηθοποιούς.

 

Εκείνη, λοιπόν, μιλάει για τις πολύτιμες συμβουλές που έχει δώσει κυρίως στις κόρες τους που πρόκειται να ακολουθήσουν το επάγγελμα των γονιών τους.

Οι κόρες τους ασχολούνται με την υποκριτική και η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ποιον από τους δύο ζητούν συμβουλές αλλά και τι συζητήσεις κάνουν οικογενειακώς. Διαβάστε τι αποκάλυψε η Μπέσυ Μάλφα...

Πώς νιώθεις που οι κόρες σου πραγματώνουν τα όνειρα τους επάνω στη σκηνή και είσαι θεατής στις δουλειές τους στο θέατρο;

Είναι συγκινητικό. Όταν έχεις μεγαλώσει μέσα στο θέ­ατρο, κάτι που είναι ιερό και πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας η τέχνη αυτή, παίρνει άλλα πράγματα, θα έπρεπε να υπάρχει η θεατρική παιδεία στα σχο­λεία από τη χώρα που γέννησε το θέατρο. Αισθάνο­μαι ότι η... βαλίτσα τους είναι γεμάτη, ό,τι και να συναντήσουν στη ζωή τους, να πάρουν τις αποφάσεις τους, είμαι χαρούμενη που οι κόρες μου πραγματοποι­ούν τα όνειρα τους.

Σε μια οικογενειακή στιγμή
Σε μια οικογενειακή στιγμή

Ποια συμβουλή τους έχεις δώσει;

Είναι διαφορετικά παιδιά, αυτό που μου έλεγε η μητέρα μου ήταν: «Να μην το βάζεις κάτω ποτέ, παιδί μου, χάνες μάχες, δεν χάνεις τον πόλεμο». Αυτό τους λέω κι εγώ.

Συμβουλεύονται πε­ρισσότερο εσένα ως γυναίκα και μητέρα τους ή τον πατέρα τους;

Αναλόγως τα κέφια τους και αν μας συμβουλευτούν... Μας διηγούνται περιστατικά,
αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θέλουν και τη γνώμη μας. Έχουν ωριμότητα, αλλά και αν δεν την έχουν, καλό είναι να δοκιμάζονται και να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, σύμφωνα με το χαρακτήρα του;. Είμαστε εδώ για να τις στηρί­ξουμε, όσο μπορούμε, σε ό,τι κι αν αποφασίσουν. Δεν είναι εύκολο να είσαι ηθοποιός και να πασχίζεις για το μεροκάματο. Είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά, προσπαθώ, μου δίνονται ευκαιρίες, με στήριξαν όλοι στη δουλειά αυτή, οπότε, δεν θα με ακούσεις να γκρινιάζω.

Πηγή: Λοιπόν

Πηγή: Gossip-tv.gr