GOSSIP

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία με την κόρη του και το bulling

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία με την κόρη του και το bulling

Φωτογραφία με την κόρη του, Εύα, πόσταρε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram, φωτογραφία της μικρής Εύας, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ως περήφανος μπαμπάς ότι η κορούλα του θα πάει φέτος στην πρώτη Δημοτικού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε μία φωτογραφία της κόρης του από το παρελθόν και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους για το bullying.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Φτάσαμε λοιπόν πρώτη δημοτικού !!!! Περνάνε τα χρόνια ? πως γίνεται το σχολείο να το εκτιμάς όσο περνάνε τα χρόνια ?μάλλον θα πρέπει να γίνεται ανάποδα σαν την ταινία Μπέντζαμιν Μπάτον η να ξεκινάει το σχολείο στα 25 δεν ξέρω !!!

Με αφορμή την πρώτη μέρα θα ήθελα να πω και εγώ κάτι για το θέμα του bulling!

Εγώ δεν ήμουν θύμα δεν ήμουν θύτης ήμουν η χειρότερη κατηγορία ,αυτός που έβλεπε και δεν αντιδρούσε !!!

Επειδή ξέρω ότι πολλά παιδιά πια έχουν προφίλ στα σοσιαλ θέλω να τους πω ότι αν κάποια στιγμή βρεθούν μπροστά σε οποιοδήποτε είδος μπουλινγκ στο σχολείο να επέμβουν να μιλήσουν στην δασκάλα τους ,στον καθηγητή τους ,σήμερα μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο φίλο αύριο μπορεί να συμβεί σε εσένα ώρα να σταματήσει !!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας !!!!!!#stopbullying #friendshipgoals #future».

Πηγή: Gossip-tv.gr