Βασίλης Κούκουρας: Το πρόβλημα υγείας και το ξέσπασμά του για τα δημοσιεύματα

Βασίλης Κούκουρας: Το πρόβλημα υγείας και το ξέσπασμά του για τα δημοσιεύματα

Newsbomb

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε πριν από μερικούς μήνες ο Βασίλης Κούκουρας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην υγεία του και ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πάθει έμφραγμα. 

Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε σε συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεκαθάρισε πως δεν έπαθε ποτέ ανακοπή, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Φαίνεται πως όλα αυτά που ακούστηκαν γύρω από το όνομά του, τον έχουν ενοχλήσει αρκετά και αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος για το τί ακριβώς του συνέβη.

«Ήταν μια άτυπη πνευμονία, αυτή είναι η γνωμάτευση των γιατρών, που έχρηζε κάποιων ημερών στο νοσοκομείο, τίποτα άλλο. Δεν ήθελαν να με αφήσουν οι γιατροί και λόγω επαγγέλματος να μην έχω περαιτέρω καταστάσεις, με κράτησαν στο νοσοκομείο κάποιες μέρες, για να συνέλθω και να φύγω.

Καμία σχέση με το τι γράφτηκε στον Τύπο, δεν έπαθα κανένα έμφραγμα. Είχα πυρετό, έκανα τις παραστάσεις την Κυριακή, τη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι θα κάνω την εισαγωγή για να με παρακολουθήσουν στενά.

Πυρετό έκανα στο θέατρο, δεν έπαθα έμφραγμα.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως είπαν, δεν πήγα καν, καμία σχέση, ποτέ, είναι ένα νοσοκομείο που δεν θέλω να πηγαίνω, γιατί εκεί «έφυγε» η μητέρα μου και μου θυμίζει έντονα το τι έζησα. Πήγα μια νύχτα στο «Γεννηματάς» μαζί με η Βάνα (Ραμπότα), για να μου κάνουν τις πρώτες εξετάσεις και μου είπε ο γιατρός να πάω από Δευτέρα να κάνω και κάποιες πιο εξειδικευμένες, γιατί του είπα ότι το Σαββατοκύριακο έχω παραστάσεις κι έκανα μια μαγνητική τη Δευτέρα.

Ούτε ανακοπή έπαθα ούτε με συνέφεραν με τεχνητή αναπνοή ούτε με απινιδισμό. Είχαν ζητήσει να έρθουν στο νοσοκομείο που βρισκόμουν κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα κάποιοι ήταν πολύ επίμονοι , τηλεφωνούσαν και στη Βάνα αρκετές φορές».

3-9.jpg
01
Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε σε συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved