GOSSIP

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Μάθαμε την ηλικία του και δεν το πιστεύαμε

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Μάθαμε την ηλικία του και δεν το πιστεύαμε

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα», στις 16 Σεπτεμβρίου έχει τα γενέθλια του και αποκάλυψε πως θα ήθελε να τα γιορτάσει.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ξεκίνησε δειλά -δειλά στο δημοτικό να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις και τελικά κατάφερε να κλείσει είκοσι χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου, έχει τα γενέθλια του και αποκάλυψε πως θα ήθελε να τα γιορτάσει.

«Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι, αλλά οι περισσότεροι μου φίλοι είτε λείπουν στο εξωτερικό είτε έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια», εξομολογήθηκε, ενώ όσον αφορά τον ελεύθερό του χρόνο και κατά πόσο έχει την πολυτέλεια να κάνει πράγματα για τον εαυτό του και τους φίλους του είπε:

«Διεκδικώ τον προσωπικό μου χρόνο. Όταν έχω ανάγκη να δω κάποιον φίλο μου, θα το οργανώσω έτσι ώστε να τον δω. Υπάρχει συνεννόηση με τη Φρόσω. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό».

Γενέθλια σήμερα για τον Δημήτρη Κουρούμπαλη

Στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει βιβλία, γράφει και παίζει με τη Μαργκό, τη σκυλίτσα της οικογένειας.

«Μου αρέσει επίσης να μένω και μόνος μου. Να ανεβαίνω στους λόφους της Αθήνας και να ηρεμώ. Είναι προσωπικός και πολύτιμος χρόνος με τον εαυτό μου».

Στα 40 (Κι όμως! Είναι σαράντα!) αισθάνεται όμορφα για όσα έχει κάνει.

«Είμαι ευγνώμων, αλλά και "λαίμαργος", επειδή θα ήθελα να είχα κάνει και άλλα πράγματα, όπως καλό σινεμά. Εχω κάνει μόλις τρεις ταινίες και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία στην οποία συμμετείχα με τίτλο Μonday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Νιώθω τυχερός, επειδή στις δουλειές μου έχω περάσει καλά, χωρίς μιζέριες», είπε στο people.

Πηγή: Gossip-tv.gr