GOSSIP

Η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Αν και μόλις  23 ετών, η όμορφη Ειρήνη Καραγιώργη, η πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου στις «8 Λέξεις», έχει ήδη δύο υπέροχες κό­ρες και την πρώτη την απέκτησε στα 16 της.

8 λέξεις: Η ολοκαίνουργια σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ η νέα του πρωταγωνίστρια έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον life story.

H νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε για τη ζωή της, η οποία έχει ιδιαίτερο ενδι­αφέρον.

«Από την αρχή που νόμιζα ότι ίσως είμαι έγκυος και έλεγα τι θα κάνω με το παιδί, κάτι μέσα μου μού έλεγε ότι θα το κρατήσω το παιδί... Και έτσι και έγινε. Όταν είδα τις δύο γραμμούλες (στο τεστ εγκυμοσύνης), λέω δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό το πλασματάκι
είναι μια ζωούλα και δεν φταίει σε τίποτα και πρέπει να το φέρουμε στον κόσμο.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχα παράλληλα το σχολείο και τα μαθήματα. Έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα... Η μητέρα μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα. Με μια μεγάλη αγκαλιά... Ήταν εδώ για εμένα. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένεια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καραγιώργη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Εκείνη η περίοδος ίσως ήταν και από τις πιο δύσκολες, που προσπαθούσα και εγώ να αφομοιώσω ότι υπάρ­χει περίπτωση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Μετά όταν γέννησα θυμάμαι να κλαίω πάρα πολλές φορές πάνω από την κούνια. Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι και μαμά και μπαμπάς... Προσπαθούσα να καλύψω ένα κενό και έκα­να περισσότερα πράγματα απ' όσα έπρεπε και τελικά μου γύρισαν λίγο μπούμερανγκ», δήλωσε μεταξύ άλ­λων.

Μάλιστα, η Ειρήνη Καραγιώργη αποκάλυψε στην Τατιάνα κάτι που λί­γοι γνωρίζουν! Η κόρη της, Νεφέλη -χάρη στον Ανδρέα Γεωργίου- ενσαρ­κώνει και την τηλεοπτική κόρη της!

«Ήταν ιδέα του Ανδρέα, εγώ στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική. Είπαμε να το δοκιμάσουμε και τελικά πέτυχε».

Πηγή: Gossip-tv.gr