GOSSIP

Ο Virgili Ablhoh δημοσίευσε φωτογραφίες του νυφικού που σχεδίασε για το γάμο των Bieber - Baldwin

Ο Virgili Ablhoh δημοσίευσε φωτογραφίες του νυφικού που σχεδίασε για το γάμο των Bieber - Baldwin

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και είδωλο του streetwear, Virgil Abloh δημοσίευσε φωτογραφίες του νυφικού που σχεδίασε για τον γάμο του μοντέλου Hailey Bieber με τον Καναδό τραγουδιστή της ποπ Justin Bieber

.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Νότια Καρολίνα την περασμένη εβδομάδα για δεύτερη φορά (μετά τον κρυφό γάμο τους το 2018) σε μία ξεχωριστή τελετή για τους στενούς φίλους και την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων των Κρις, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ και των Τζέιντεν Σμιθ και Εντ Σίραν.

Μια εβδομάδα αργότερα και η Hailey Bieber ανάρτησε φωτογραφίες με το νυφικό της που σχεδιάστηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του brand Off-White, Virgil Abloh. Η Hailey Baldwin, πλέον Bieber, έγραψε στο Instagram: «@virgilabloh σε ευχαριστώ που έκανες το όνειρό σου να πραγματοποιηθεί και να δημιουργεί το νυφικό των ονείρων μου. Εσείς και η ομάδα του @off____white είστε απίστευτοι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που φόρεσα την όμορφη δημιουργία σας».

Ο Abloh δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Hailey Bieber με το νυφικό με κεντημένη στην ουρά τη φράση «Till Death Do Us Part» με τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά του σχεδιαστή. «Όταν η @haileybieber με ρώτησε αν θέλω ένα σχεδιάσω νυφικό... είπα "ναι". σας αγαπώ παιδιά από πάντα».

Η Hailey Baldwin Bieber, 22 ετών, μοντέλο είναι κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπάλντγουιν και ανιψιά του Άλεκ Μπάλνγουιν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό: Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της - Η σπάνια ασθένεια (pics)

Σχετικές ειδήσεις