GOSSIP

Μιχάλης Ρέππας:«Ζω από την ελεημοσύνη των Παπαθανασίου και Αντωνόπουλου»

Μιχάλης Ρέππας:«Ζω από την ελεημοσύνη των Παπαθανασίου και Αντωνόπουλου»

Συγκλονίζει με την αποκάλυψή του ο Μιχάλης Ρέππας! Χωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο...

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε μεταξύ άλλων για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Είμαι 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν τα πληρώνω.»!

Και τόνισε: «Χρωστάω 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ζω από την ελεημοσύνη τους. Τα χρήματα από τη διαφήμιση τα πήρε όλα το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ.»

Και υπογράμμισε ο Μιχάλης Ρέππας: «Έπαθα κρίση ηλικίας στα 47 μου, είδα τον Χριστό φαντάρο, γονάτισα. Το τηλέφωνο χτυπάει για προτάσεις κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση. Όταν ζητάνε 120 επεισόδιο το χρόνο και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις…»

Δείτε τι άλλο είπε!

Πηγή: Gossip-tv.gr