PHOTOS

GOSSIP

Χρήστος Σπανός: Η πρόταση για την τηλεόραση και ο λόγος που αρνήθηκε (photos)

Χρήστος Σπανός: Η πρόταση για την τηλεόραση και ο λόγος που αρνήθηκε (photos)

Ο Χρήστος Σπανός θυμάται την εποχή που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Ερμή» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως οικογενειακόν» και εξηγεί γιατί φέτος απέχει από την τηλεόραση.

O γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αίσθηση της φετινής τηλεόρασης και αποκάλυψε ποιες σειρές έχει ξεχωρίσει.

Φέτος απέχετε από την τηλεόραση....

«Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε μια πρόταση, αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί θεώρησα ότι δεν μου ταίριαζε. Επειτα από κάποια χρόνια σε αυτήν τη δουλειά έκρινα ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, γι' αυτό και αρνήθηκα».

Η φετινή εικόνα της τηλεόρασης τι αίσθηση σας δίνει;

«Είναι πολύ ευχάριστη και συνάμα πολύ αισιόδοξη η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης. Υστερα από πολλά χρόνια, η μυθοπλασία έχει ανέβει πάρα πολύ. Και είναι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό, γιατί ανοίγουν οι δουλειές για όλους εμάς που έχουμε σχέση με αυτό το κομμάτι. Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος.

Είδατε τις καινούργιες ελληνικές σειρές που βγήκαν πρόσφατα στη μικρή οθόνη;

«Δεν τις έχω δει όλες. Απ' όσες παρακολούθησα μου άρεσαν οι «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 και το «Έρωτας μετά» του Αlpha. Επίσης εξακολουθώ να βλέπω το «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1».

Χρήστος Σπανός

Γίνατε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Ερμή» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ακρως οικογενειακόν». Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή της τηλεόρασης;

«Η σειρά αυτή σχεδόν συνέπεσε με το ξεκίνημα μου ως ηθοποιού. Θυμάμαι μια ανεμελιά όμορφη. Ηταν πολύ ωραία δουλειά. Θυμάμαι πολύ τη γενναιοδωρία του Γιάννη Μπέζου σε μένα και σε άλλους τότε πρωτόβγαλτους ηθοποιούς. Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα μου όταν σκέφτομαι τη συγκεκριμένη σειρά. Δεν θα ξεχάσω το πόσο γελούσαμε. Σταματούσαμε τα γυρίσματα από το γέλιο».

Νοσταλγείτε την παλιά καλή τηλεόραση;

«Όχι, δεν τη νοσταλγώ. Πιστεύω ότι θα ξανάρθει αυτή η τηλεόραση», είπε στο tv Έθνος.

Πηγή: Gossip-TV.gr