GOSSIP

Η Λένα Ζευγαρά είναι το πιο hot όνομα στη νυχτερινή διασκέδαση - Sold out οι εμφανίσεις της (photos)

Η Λένα Ζευγαρά είναι το πιο hot όνομα στη νυχτερινή διασκέδαση - Sold out οι εμφανίσεις της (photos)

Πόλος έλξης του κόσμου και των επωνύμων, έχουν γίνει οι νυχτερινές εμφανίσεις της Λένας Ζευγαρά στο «Tokyo»!

Με το κοινό να δίνει πλέον «μάχη» για να εξασφαλίσει μέρες πριν ένα τραπέζι στα sold out Παρασκευοσάββατα, η Λένα Ζευγαρά πρωταγωνιστεί στο απόλυτο live clubbing, που αποτελεί πλέον must της διασκέδασης με την υπογραφή επιτυχίας του επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκου.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, το παρών στο Tokyo έδωσε ο Μάκης Δημάκης, με τη Λένα Ζευγαρά να τον καλεί on stage και να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του, όπως το «Κανείς δεν είναι κανενός», «Ανησύχησα», τραγούδια που είχε γράψει ο παραγωγός της, Μιχάλης Τουρατζίδης.

Το «θερμόμετρο» του κεφιού «χτύπησε» κόκκινο, με τον λουλουδοπόλεμο να έχει την τιμητική του. Κάτι που συνέβη και το Σάββατο το βράδυ με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, να «απογειώνεται» από τη Λένα Ζευγαρά, όπως αντίστοιχα έγινε και με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Κωνσταντίνο Κουφό, τους Droulias Brothers και άλλους καλλιτέχνες που έχουν σπεύσει να την απολαύσουν.

Ανάμεσα στους θαμώνες και λάτρεις του «Αμάρτησε μαζί μου και Έλα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Τζένης Τσικοπούλου, ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Χριστίνα Παππά, η Σάσα Σταμάτη, ο Νίκος Κοκλώνης και άλλοι!