GOSSIP

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Με κάλεσαν στον γάμο μου!Δεν ήξερα ότι παντρευόμουν»

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Με κάλεσαν στον γάμο μου!Δεν ήξερα ότι παντρευόμουν»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του αλλά και για τον γάμο του που ήταν έκπληξη και ακόμη και για τον ίδιο!

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» και σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός τόνισε: «Επιστρέφω στο Καφέ της Χαράς που με μεγάλη χαρά ξανακάνουμε. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα ο Χάρης Ρώμας, μου πήρε χρόνο να το πιστέψω…»

Και για την περιπέτεια υγείας του, τόνισε: «Πέρασα δύο καρκίνους, έναν στο παχύ έντερο και έναν μετάσταση στον πνεύμονα, το 2009-2010. Έπαιζα στο θέατρο με απώλεια της μίας αίσθησης λόγω των χημειοθεραπειών. Δεν πρέπει να κρύβονται αυτά. Πρέπει να μαθαίνουν οι άνθρωποι ότι αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται πια και πρέπει ο κόσμος να παλεύει, να προχωράει».

Και για το γάμο του που έγινε πριν δύο χρόνια είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πριν δύο χρόνια παντρεύτηκα με έναν τρόπο περίεργο. Με κάλεσαν στον γάμο μου, εγώ δεν το ήξερα και πήγα. Ήταν 150 φίλοι και συγγενείς εκεί. Ήταν ένας γάμος έκπληξη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό!

Πηγή: Gossip-tv.gr