PHOTOS

GOSSIP

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλάει για την κόρη του Ελεονώρα και... στάζει μέλι! (photos)

Γιάννης Ζουγανέλης: Μιλάει για την κόρη του Ελεονώρα και... στάζει μέλι! (photos)

Για τον Γιάννη Ζουγανέλη η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής του είναι η οικογένειά του και φυσικά η απόκτηση της κόρης του Ελεονώρας Ζουγανέλη την οποία λατρεύει. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση της χρονιάς την οποία και σκηνοθετεί, το "Happy Birthday Ελλάς", μίλησε για την θεατρική επιτυχία που γνωρίζει αλλά και για την προσωπική του ζωή και φυσικά για την κόρη του Ελεονώρα η οποία μεσουρανεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα και συγκεκριμένα το έντεχνο τραγούδι. Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε...

Κεφάλαιο προσωπική ζωή…

Είμαι σαράντα χρόνια παντρεμένος με την Ισιδώρα. Τη γνώρισα πολύ πριν, όταν θαύ­μαζα έναν καλλιτέχνη, τον Θανάση Γκαϊφύλλια, με τον οποίο ήταν μαζί σε σχέση. Ήταν ένα κορίτσι που πήγαινε ακόμα σχολείο, τους είδα που παίζανε στην Πέμπτη Εποχή στην Πλάκα και μου άρεσαν. Δεν πή­γαινε το μυαλό μου ότι θα γίνουμε ζευγάρι... Μου πρόσφερε πάρα πολλά πράγματα η Ισιδώρα. Την κόρη μας καταρχάς! Δεν το συζη­τώ. Είναι πολύ καλή σύντροφος, πολύ καλή μάνα, εξαιρετική καλλιτέχνις.

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, και για την κόρη σας, την Ελεονώρα Ζουγανέλη ...

Η Ελεονώρα είναι ό,τι καλύτερο έχω δημι­ουργήσει στη ζωή μου! Εξαιρετική προσω­πικότητα. Είναι πολυσχιδής, έντιμη, με κα­λή φωνή και καλή ηθοποιός. Εύχομαι να επιστρέψει στο θέατρο. Μεγαλώσαμε μαζί και μεγαλώνουμε μαζί. Την έχω ηχογραφήσει να τραγουδάει σε ηλικία δύο χρονών. Καλλιτεχνάκι από μικρό! Είναι μεγάλη περίπτωση η Ελεωνόρα. Μοιάζουμε και δεν μοιάζου­με. Αυτή είναι πολύ πιο ευθύς χαρακτήρας από μένα.

Πώς και δεν κάνατε κι άλλα παιδιά;

Ήθελα πολλά, αλλά δεν έγινε. Πήγαμε και στον γιατρό, δεν είχαμε πρόβλημα. Είναι λίγο εγωιστικό να έχεις ένα παιδί. Εμείς θα «αποχωρήσουμε» κάποτε και θα την αφή­σουμε μόνη.

Προ μηνών σας αποκάλεσαν ρατσιστή λόγω κάποιων δηλώσεων που κάνατε σχετικά με το Μεταναστευτικό…

Τεράστια ηλιθιότητα! Καταρχάς εγώ ασχο­λούμαι με τον κοινωνικό ρατσισμό ενεργά, σχεδόν θεσμικά και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. Πολλά χρόνια. Επειδή είμαι γιος αναπήρων καταλαβαίνω και ένιωσα μέσα από τους γονείς μου πόσο αδικημένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, είδα πώς τους συμπεριφέρονται οι υπό­λοιποι. Ασχολήθηκα σοβαρά, οπότε δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να μου προσάψει λο­γικές τέτοιες. Τους μετανάστες τους φιλοξε­νούμε και πρέπει να σέβονται τη φιλοξενία μας και το ελληνικό βίωμα. Όπως σεβαστή­καμε κι εμείς τις χώρες που μας φιλοξένησαν.

Να έρθουμε και στο τώρα, στο θέατρο Αθηνά και στην παράσταση «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ», την οποία σκηνοθε­τείτε και πρωταγωνιστείτε.

«Διακόσια χρόνια εθνικής ασυναρτησίας! Σ’ αυτή την παράσταση υπερασπίζουμε εθνι­κές αξίες κι εύχομαι να πάει και καλύτερα απ’ ό,τι ήδη πηγαίνει. Είναι ένα έργο που το πιστεύω πολύ. Είναι ιστορίες ανθρώπων. Γι' αυτό και πήρα και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία είναι άψογη και αρτίστα! Παίζουμε από Τετάρτη μέχρι Κυριακή» είπε στην Espresso.

Πηγή: gossip-tv.gr