GOSSIP

Πέτρος Φιλιππίδης: Η καθημερινότητά του σε καραντίνα και η ανακοίνωση

Πέτρος Φιλιππίδης: Η καθημερινότητά του σε καραντίνα και η ανακοίνωση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει σπίτι και μας δείχνει τη διάθεσή του τώρα που απέχει από όλες τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, λόγω κορονοϊού. 

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να είναι ήρεμος και άνετος καθισμένος σε μία πολυθρόνα και να ακούει μουσική.

Όπως γράφει με hastag, αυτή είναι η διάθεσή του τη σημερινή ημέρα, αφήνοντας να εννοηθεί προφανώς πως απλώς κάθεται και περιμένει την άρση των απαγορευτικών μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Στο μεταξύ όμως, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε και μία ανακοίνωση για τα μελλοντικά θεατρικά του σχέδια αναφέροντας χαρακτηριστικά σε αυτή:

«Και του χρόνου», λοιπόν!!! Εκτός από ευχή, και επιθυμία, είναι και γεγονός!!! Οι «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ» θα συνεχιστούν και του χρόνου στο θέατρο ΜΟΥΣΟΥΡΗ!!! Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους αγαπημένους θεατές που ήρθαν φέτος και μας είδανε και να ευχαριστήσουμε και αυτούς που θα έρθουν του χρόνου να μας δουν ακόμα και να μας Ξαναδούν!!!

Αναγκάστηκαν τα θέατρα να κλείσουν πιο νωρίς και απότομα, τα θέατρα όμως ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, κάνουν διάλειμμα και συνεχίζουν! Θα βγούμε από όλο αυτό πιο δυνατοί και ενωμένοι και σίγουρα καλύτεροι, όλοι μας! Αλλαγμένοι αλλά καλύτεροι!

Κάποιοι δεν θα είναι μαζί μας -RIP- όμως δεν θα τους ξεχάσουμε! Μα είμαστε δυνατοί, προσεκτικοί και υγιείς! Εις το επανιδείν!!! Και να μην ξεχνάμε το θέατρο είναι ζωντανή τέχνη που συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει πάνω στη σκηνή, πουθενά αλλού, αυτή είναι η μαγεία του και η κατάρα του!!! Ζει και πεθαίνει την ίδια στιγμή, για μια στιγμή!!!».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι του

Πηγή: Gossip-tv.gr