PHOTOS&VIDEO

GOSSIP

Μαρία Τζομπανάκη: «Οι Έλληνες μπροστά στον κίνδυνο συσπειρώνονται» (Photos-Video)

Μαρία Τζομπανάκη: «Οι Έλληνες μπροστά στον κίνδυνο συσπειρώνονται» (Photos-Video)

Κορονοϊός: Έτσι βιώνει την καραντίνα στην Αμερική η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου για το πώς βιώνει την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση μακριά από την Ελλάδα.

Μένει στο σπίτι και περιγράφει την κατάσταση στην πόλη που αποτελεί επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ.

«Αν δεν τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας θα έχουμε σοβαρά θέματα. Ο άντρας μου πριν την πανδημία με είχε συμβουλέψει για γυρίσω στην Ελλάδα.

Δεν το έκανα γιατί στην αρχή δεν μπορούσα πιστέψω ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο κακό και μετά δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο εδώ.

Οι άνθρωποι εδώ δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για αυτό έχει εξελιχθεί έτσι η κατάσταση. Τώρα είναι τρομαγμένοι», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Γιάννη Βόλβη, έναν διακεκριμένο επιστήμονα που ζει από τα 18 του στη Νέα Υόρκη.

Εγκαταστάθηκαν σ' ένα άνετο loft και η Μαρία έστησε εκεί με πολλή αγάπη το νέο τους σπίτι. Κάποιοι θα νόμιζαν ότι ήρθε η εποχή ν' απολαύσει τις χαρές που της προσφέρει η νέα της ζωή. Βόλτες, ψώνια, ταξίδια.

Λίγους μήνες αργότερα, η ανατρεπτική Μαρία, ως γνήσια Κρητικιά επιβεβαίωσε όσους την γνωρίζουν καλά πως ποτέ δεν εφησυχάζει. Μία ραδιοφωνική συνέντευξή της στάθηκε αφορμή να της προταθεί δική της εκπομπή.

Το «Για την Ελλάδα», με τη φωνή και τις απόψεις της Μαρίας, έγινε γρήγορα talk of the town. Και πλέον η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει μία νέα πραγματικότητα που της αρέσει πολύ, αν και προς το παρόν πρέπει να κάνει και εκείνη μία μικρή παύση, έχοντας συμμορφωθεί απόλυτα στις οδηγίες που δίνονται παγκοσμίως για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πηγή: gossip-tv.gr