ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε ποια σειρά βλέπει ανελλιπώς (photos)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε ποια σειρά βλέπει ανελλιπώς (photos)

Εν μέσω κρίσης του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να διαχειριστεί μαζί με τους συνεργάτες του μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά και παρά τις συνεχείς συσκέψεις, ο πρωθυπουργός δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα και αφαιρεί από το πρόγραμμά του τις άσκοπες μετακινήσεις, διευθετώντας όλες τις υποχρεώσεις του με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Οι συνεχείς τηλεδιασκέψεις δίνουν και παίρνουν όπως βέβαια και τα τηλέφωνα για τη συνεννόηση με τους στενούς συνεργάτες, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει και τον αναγκαίο χρόνο για να περάσει ποιοτικές στιγμές με την οικογένειά του.

«Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού» είπε σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ ο πρωθυπουργός όμως πρόσθεσε πως όσο ελεύθερο χρόνο έχει, τον περνάει με την οικογένειά του.

«Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο», παραδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, τώρα που έχει πλέον λίγο περισσότερο χρόνο να τον αφιερώσει σε ό,τι θέλει, παρακολουθεί και μία σειρά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ποια είναι αυτή; Είναι η σειρά "Homeland".

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Αν πάλι θέλει να χαλαρώσει λίγο, χάνεται και στις σελίδες του βιβλίου που διαβάζει αυτόν τον καιρό που είναι, όπως αποκάλυψε, το "Blueprint: the evolutionary origins of a good society” του N.Christakis.