GOSSIP

Κορονοϊός: Δείτε το... δράμα της οικογένειας Μπέκαμ στην καραντίνα (pics)

Κορονοϊός: Δείτε το... δράμα της οικογένειας Μπέκαμ στην καραντίνα (pics)

Η πανδημία του κορονοϊού φαίνεται ότι δεν έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την οικογένεια Μπέκαμ. Για να μην πούμε καθόλου.

Την ώρα που οι περισσότεροι μετρούν σαν φαντάροι τις μέρες για να βγουν από την καραντίνα, ενώ κάποιες οικογένειες θρηνούν θύματα, ο πρώην σούπερ σταρ των γηπέδων και η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ, ξοδεύουν τα χρήματα τους. Το διάσημο ζευγάρι θα βγάλει από το ταμείο του το ποσό των 22,4 εκατ. ευρώ καθώς σύντομα θα γίνει δικό του ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα.

Πρόκειται για μία κατοικία στην κορυφή του One Thousand Museum, του ουρανοξύστη ύψους 215 μέτρων, στην καρδιά του Μαϊάμι, η οποία θα διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, πισίνα και το δικό του ελικοδρόμιο.Η οικογένεια Μπέκαμ έχει ακόμα μία υπερλούξ έπαυλη αξίας 34.7 εκατ. ευρώ στο Λονδίνο και μία πολυτελή οικία στην περιοχή Cotswalds της Αγγλίας, αξίας 6.7 εκατ. ευρώ.

Η ιδέα για το πως θα επενδύσουν τα χρήματα τους ήρθε πιθανότατα την ώρα που η Βικτόρια έφτιαχνε ψωμί. Το πρώην spice girl πρόσφατα πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τη στιγμή που ζύμωνε και αμέσως έγινε viral. Ο λόγος ήταν τα γάντια που επέλεξε να φορέσει η σέξι σχεδιάστρια, καθώς πάνω είχαν ένα... πρόστυχο σχέδιο.



Να σημειωθεί πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Βικτόρια μπήκε στην κουζίνα, καθώς ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ Μαϊάμι είναι αυτός που έχει αναλάβει τη μαγειρική στο πλαίσιο του «μένουμε σπίτι».

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ