GOSSIP

Απίστευτο το τι κάνει ο Μάθιου Μακόναχι τις μέρες της καραντίνας! Δεν θα το πιστεύετε! (video)

Απίστευτο το τι κάνει ο Μάθιου Μακόναχι τις μέρες της καραντίνας! Δεν θα το πιστεύετε! (video)

Όπως σχεδόν όλος ο πλανήτης, έτσι και ο Μάθιου Μακόναχι με την οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα, στην πολύπαθη Αμερική που μετράει κάθε μέρα πολλούς νεκρούς αλλά και χιλιάδες κρούσματα από τον κορονοϊό.

Ο Μάθιου Μακόναχι, όμως, αντί να επιδεικνύει τα πλούτη του μέσω των πολυτελών χώρων του σπιτιού του ή να επιδίδεται σε ατελείωτα insta live όπως τόσοι και τόσοι διάσημοι συνάδελφοί του, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο ενδιαφέρον και εποικοδομητικό. Τι ήταν αυτό;


Μέσω μιας εφαρμογής που μοιάζει με το Skype, το Zoom συνδέθηκε με ηλικιωμένους και άρχισε να παίζει bingo. Μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο με τη συγκεκριμένη ενασχόλησή του που χαρίζει πολλή χαρά σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το CBS, η οργανωμένη κοινότηα ηλικιωμένων The Enclave που εδρεύει στο Ράουντ Ροκ του Τέξας είχε ζητήσει από τον διάσημο ηθοποιό τον περασμένο Σεπτέμβριο να παίξει μαζί του μία παρτίδα bingo. Λόγω αυξημένων υποχρεώσεών του ο Μάθιου Μακόναχι δεν είχε καταφέρει να κάνει πράξη την επιθυμία τους και έτσι την εκπλήρωσε τώρα που είναι και εκείνος κλεισμένος στο σπίτι με την οικογένειά του.

Στην διαδικτυακή επικοινωνία μαζί τους, ο διάσημος ηθοποιός απάντησε και σε ερωτήσεις που ήθελαν να του κάνουν για να τον γνωρίσουν καλύτερα. Τούς χάρισε λοιπόν χαρά με τον πιο απλό τρόπο, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.

Δείτε το βίντεο με τον διάσημο ηθοποιό να παίζει... Bingo.

Πηγή: Gossip-tv.gr