GOSSIP

Adele: Ξέσπασε ο personal trainer της τραγουδίστριας - Δείτε τι έγινε (vid)

Adele: Ξέσπασε ο personal trainer της τραγουδίστριας - Δείτε τι έγινε (vid)

Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της Adele, εκτός από θετικά σχόλια, έχει προκαλέσει και αρκετά αρνητικά.

Η Adele κατόρθωσε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, κάτι που ομολογουμένως την έχει μετατρέψει σε άλλον άνθρωπο εμφανισιακά, ενώ πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε. Η ίδια εκπλήσσει με το νέο της look.



Η παλιά της σιλουέτα αποτελεί παρελθόν, ενώ η φωτογραφία που πόσταρε πρόσφατα με ένα mini μαύρο φόρεμα στο instagram, έκανε αρκετούς να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και να της εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους.


Ωστόσο, αυτή η αλλαγή της δημοφιλούς τραγουδίστριας έκανε και κάποιους να τη στοχοποιήσουν, με αποτέλεσμα ο personal trainer της να θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να πει τη γνώμη του επί του θέματος.


«Είναι αποκαρδιωτικό να διαβάζουμε αρνητικά σχόλια και χονδρο-φοβικές κατηγορίες, που αμφισβητούν τη γνησιότητα της εκπληκτικής απώλειας βάρους της. Δεν ήταν ποτέ στόχος να αδυνατίσει πάρα πολύ, αλλά να δείχνει πιο υγιής. Αυτή η μεταμόρφωση δεν έγινε για πωλήσεις album, διαφήμιση ή για να γίνει πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της και για τον γιο της Άντζελο» είπε ενοχλημένος ο προσωπικός της γυμναστής.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα, όπως προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου»…

Πηγή: Gossip-tv.gr