Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα

Πριν λίγα 24ωρα είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να πέρνει σάρκα και οστά ένας μεγάλος έρωτας...

Πριν λίγα 24ωρα είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να πέρνει σάρκα και οστά ένας μεγάλος έρωτας. Δύο νέοι που για αρκετό χρονικό διάστημα κοντραρίζονταν μεταξύ τους, φαίνεται να τα βρήκαν και να αποκαλύπτουν ο ένας τα συναισθήματά του για τον άλλον.

Η Στέλλα υπέκυψε στο φλέρτ του Αλέξη και εκείνος λίγο πριν του ανακοινωθεί αν μένει ή φεύγει από το σπίτι του <<Μεγάλου Αδελφού>> πέρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην κοπέλα που του κέντρισε το ενδιαφέρον. Αποτέλεσμα αυτού; Αλέξης και Στέλλα να γίνουν ζευγάρι και να μην κρύβονται πλέον από τους υπόλοιπους συγγατοίκους.

Και ενώ το ξημέρωμα τους βρήκε αγγαλιά στο κρεβάτι του Αλέξη, εκείνη παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Αλέξη και να του πει πως ο έρωτάς τους πρέπει να σταματήσει γιατί δεν θέλει να δίνει δικαίωμα στους συγγατοίκους, το ελληνικό κοινό όσο και στους γονείς της. Η απόφαση αυτή δεν βρήκε σύμωνο τον Αλέξη αλλά το δέχτηκε. Η σημερίνή μέρα, βρήκε τον Αλέξη μόνο στο σπίτι να μην μιλάει αρκετά με τους υπόλοιπους ενώ η Στέλλα δεν του έδινε καμία σημασία.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/story/68006/telos-enos-megalou-erota