ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι - Μαρτυρία σοκ: Μία μαυροντυμένη παρακολουθούσε την εταιρεία για πέντε ημέρες

Επίθεση με βιτριόλι - Μαρτυρία σοκ: Μία μαυροντυμένη παρακολουθούσε την εταιρεία για πέντε ημέρες

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αποκαλυπτική η νέα μαρτυρία - Τι αναζητούν οι αστυνομικοί

Μια σημαντική μαρτυρία κατέθεσε ένας πρώην αστυνομικός και ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (03/06) .

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο συνταξιούχος αστυνομικός, μια γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση και παρατηρούσε το χώρο μπροστά από την εταιρεία, όπου η άτυχη Ιωάννα δέχθηκε το καυστικό υγρό.

«Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9:00 το πρωί. Μία ημέρα πριν την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση η μυστηριώδης αυτή γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο οποίος όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει καταθέσει στην Αστυνομία. Επανέλαβε δε ότι βρέθηκε στο σημείο ένα γάντι και μία μάσκα, στοιχεία τα οποία δεν πήραν οι Αρχές.

Δείτε τι δήλωσε στην ΑΝΤ1 ο μάρτυρας:

Σε δύο ύποπτες εστιάζουν οι Αρχές

Σε δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας εστιάζουν οι αστυνομικοί και εξετάζουν το άλλοθί τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτές σχετίζεται με την υπόθεση της Καλλιθέας.

Όπως σημειώνει το Mega, οι αστυνομικοί, οι οποίοι ξεπερνούν τους δέκα, μελετούν με κάθε λεπτομέρεια το υλικό που έχουν λάβει από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Έχοντας στα χέρια τους 50 ώρες βίντεο, προσπαθούν να εντοπίσουν ένα καθαρό πλάνο της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Παράλληλα, αναζητούν πιθανές προστριβές που μπορεί να είχε η άτυχη κοπέλα με άλλα πρόσωπα, και για το λόγο αυτό ελέγχουν εξωνυχιστικά τους λογαριασμούς της στα social media.

Σχετικά με την πληροφορία που είχε δώσει οδηγός ταξί για μια γυναίκα που επιβιβάστηκε στο όχημά του από το Παγκράτι με προορισμό την περιοχή της Καλλιθέας, φαίνεται να μη έχει κάποια σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Παράλληλα, οι Αρχές εστιάζουν και στα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με το OPEN δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς. Επίσης σήμερα Τετάρτη (03/06) αναμένεται να απαντήσει και η τρίτη εταιρεία.

Η ουσιαστική έρευνα θα ξεκινήσει μόλις οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους όλα τα δεδομένα, με το ρεπορτάζ του καναλιού να αναφέρει ότι οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης λένε ότι θα πρέπει να περάσουν πέντε μέρες για να έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα αποτελέσματα.

Η «μαυροντυμένη» γυναίκα έφυγε από το σημείο της επίθεσης κάνοντας μόνο ένα τηλέφωνο, προκειμένου να καλέσει ταξί για να την μεταφέρει στο σημείο όπου την άφησε.

epithesi-vitrioli1.jpg
Οι Αστυνομικοί εξετάζουν πλέον στην επίθεση να υπάρχει ηθικός και φυσικός αυτουργός.

Έτσι μετέφερε το βιτριόλι η «μαυροντυμένη»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστιδα μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο.

Παράλληλα, είχε πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα σήμερα θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.

Οι αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο ώστε να είναι εκεί σε περίπτωση που η γυναίκα θυμηθεί οτιδήποτε για την επίθεση.

epithesi-vitrioli2.jpg
Η 34χρονη γυναίκα αύριο (03/06) θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο για να κάνει διπλή επέμβαση.

Άλλη πέταξε το βιτριόλι, άλλος έδωσε την εντολή;

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν πλέον στην επίθεση να υπάρχει ηθικός και φυσικός αυτουργός.

Κάποιος να έδωσε την εντολή για την επίθεση, την οποία και ανέλαβε να φέρει εις πέρας, άλλο άτομο. Στην περίπτωση αυτή η εξιχνίαση της υπόθεσης θα είναι πολύ δύσκολη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Τζόκερ: Απίστευτο! Έχασαν τα 10 εκατομμύρια στο... τσακ! Δείτε τι έπαιξαν