GOSSIP

MasterChef: Μπέλλος-Μπέη: Δείτε τους με μαγιό στις πρώτες τους βουτιές (pics)

MasterChef: Μπέλλος-Μπέη: Δείτε τους με μαγιό στις πρώτες τους βουτιές (pics)

Ο έρωτας καλά κρατεί για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της "θητείας" τους στο MasterChef 4.

Το ζευγάρι που μας απασχόλησε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της προβολής του φετινού ριάλιτι παιχνιδιού συνεχίζει να είναι μαζί και πολυ ευτυχισμένο και μάλιστα οι δυο τους απόλαυσαν πρόσφατα και τις πρώτες τους βουτιές.

Οι δύο ερωτευμένοι μάλιστα ανέβασαν και την πρώτη τους φωτογραφία από την εξόρμησή τους στη θάλασσα, χωρίς όμως να αποκαλύψουν πού απόλαυσαν τις βουτιές τους και ηλιοθεραπεία.

Πάντως, αυτόν τον καιρό, οι δύο σεφ, πέρα από κάποιες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, καταστρώνουν και τα σχέδιά τους για το μέλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Μαρία μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει στην κάμερα του Πρωινού: «Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές».

Ανάλογα, λοιπόν, με τις προτάσεις που θα δεχτούν και αυτές που θα αξιοποιήσουν, θα πράξουν και σε προσωπικό επίπεδο, καθιστώντας σαφές πως θέτουν ως προτεραιότητά τους την επαγγελματική τους ανέλιξη, έχοντας ως κύριο στόχο να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο την αναγνωρισιμότητα που απέκτησαν μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους από την πρώτη αυτή εξόρμησή τους σε παραλία: