GOSSIP

Amber Heard- Johnny Depp: Οι εξελίξεις από τη δίκη του ζευγαριού

Amber Heard- Johnny Depp: Οι εξελίξεις από τη δίκη του ζευγαριού

Η δίκη του ζευγαριού ξεκίνησε και τα πράγματα δε θα ξεκαθαρίσουν και πολύ εύκολα.

Amber Heard και Johnny Depp. Ο χωρισμός τους είναι κάτι παραπάνω από επεισοδιακός και ακόμη κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε στην οικία τους. Ο Johnny θεωρεί πως η πρώην σύζυγός του τον παρουσιάζει ως «τέρας» κάτι που δεν είναι -κατά τους ισχυρισμούς του-.

«Δεν είμαι το τέρας που προσπαθεί να αποδείξει ότι είμαι», είπε ο Johnny Depp χθες στο δικαστήριο.

Οι δύο stars κατέφθασαν φορώντας τις μάσκες τους, ο Depp με το δικηγόρο του και η Amber συνοδευόμενη από τη δικηγόρο και την αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τις ουσίες και το αλκοόλ, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε τη χρήση στην τρυφερή ηλικία των 11, όταν και άρχισε να δοκιμάζει από τα χάπια της μητέρας του. «Υπήρχαν κακές μέρες στο γάμο μου με την Amber εξαιτίας των εξαρτήσεών μου, αλλά ποτέ δε σήκωσα χέρι πάνω της», είπε.

Μάλιστα ανέφερε και ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης το 2015, όπου η πρώην σύζυγός του, έγινε επιθετική και βίαιη απέναντί του, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. «Την έσπρωξα για να την αποφύγω και την έριξα στο κρεβάτι. Στη συνέχεια πήρα ένα μαξιλάρι και πήγα να κοιμηθώ στο μπάνιο όπου και έμεινα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης».

Τα μέλη πάντως του πληρώματος έχουν καταθέσει ότι ανάλογα περιστατικά ήταν πολύ συχνά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του ζευγαριού, μιας και είτε ήταν μεθυσμένοι είτε «φτιαγμένοι» από κάποια ουσία.

Ένα άλλο περιστατικό που ανέφερε ο Depp, ήταν ο τραυματισμός του στο χέρι από μπουκάλι βότκα που του πέταξε η σύζυγός του, την ίδια στιγμή που εκείνη κατέθετε ότι τη χτύπησε και την ταπείνωσε. Όπως διευκρίνισε ο star, η Heard δεν εμφανίστηκε ποτέ με σημάδια ξυλοδαρμού ενώ κάλεσε το δικαστήριο να ανατρέξει και σε αρχεία νοσοκομείων για να διαπιστώσουν αν τελικά όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Depp έχει καταθέσει και μήνυση στην εφημερίδα «Sun», η οποία το 2018 σε εξώφυλλό της, τον ανέφερε ως «Wife Beater» (αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του) και «Monster» (τέρας).

Όλα αυτά βέβαια, έρχονται σε αντιδιαστολή με τους ισχυρισμούς της Amber, περί συνεχόμενης βίας εναντίον της, ενώ έχει κατά καιρούς παραθέσει και περιστατικά στα οποία την έχει πιάσει από το λαιμό με σκοπό να την πνίξει ή την έχει ρίξει πάνω στο ψυγείο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο δικηγόρος του Depp κατηγορεί την Heard ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον διάσημο ηθοποιό, διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Elon Musk και τον James Franco!

Για την ώρα, οι εμπλεκόμενοι καταθέτουν και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μία δύσκολη δίκη η οποία θα κρατήσει καιρό. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες πάντως, κανείς δεν είναι σε θέση να πει ποιος τελικά είναι ο θύτης και ποιος το θύμα, παρόλο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα οι γνωστές πια συνομιλίες όπου ο Depp εξομολογείται την επιθετική συμπεριφορά της συζύγου του απέναντί του.