GOSSIP

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί είναι τόσο χαρούμενη το τελευταίο 24ωρο;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γιατί είναι τόσο χαρούμενη το τελευταίο 24ωρο;

Τι είναι αυτό το νέο στη ζωή της που την έχει κάνει τόσο χαρούμενη;

Η προσωπική της ζωή πλέον είναι αρκετά γνωστή. Και η ίδια άλλωστε δεν προσπαθεί να κρύψει κάτι. Πολλές φορές έχουμε δει τόσο την Ηλιάνα στα social του Snik, αλλά και τον rapper στα social της Ηλιάνας.

Κοινές φωτογραφίες, σχόλια ο ένας στον άλλο και story είναι μερικά μόνο από αυτά που βλέπουμε κάθε τόσο στα accounts τους και αλήθεια είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, όσο και αν παραξενεύτηκες στην αρχή. Εμείς πάντως μέσα από τα stories της και τις φωτογραφίες της, μάθαμε τον λόγο που η πρώην κριτής του Greece’s Next Top Model είναι τόσο ευτυχισμένη.

Πριν από μερικές ώρες η Ηλιάνα ανέβασε μια φωτογραφία στο account της, χρησιμοποιώντας σε αυτή τη λεζάντα «baby girl». Δεν θέλουμε όμως να πηγαίνει το μυαλό σου κάπου αλλού, όχι ακόμη τουλάχιστον. Ένα κατοικίδιο απέκτησε η Ηλιάνα και αλήθεια είναι ότι πιο γλυκό και χαριτωμένο έχεις δει. Το γλυκύτατο κουτάβι της Ηλιάνας είναι ο λόγος που εκείνη είναι τόσο ευτυχισμένη και δεν την αδικούμε.

Όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω, η Ηλιάνα εκτός από τη φωτογραφία, ανέβασε κι ένα βίντεο μαζί του και αλήθεια δεν γίνεται να μη λιώσεις.