GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Έτσι τράβηξαν τα ροζ βίντεο της όμορφης Θεσσαλονικιάς

Ιωάννα Τούνη: Έτσι τράβηξαν τα ροζ βίντεο της όμορφης Θεσσαλονικιάς

Η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μίλησε για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει.

Μέσω ενός βίντεο στο Youtube η Ιωάννα Τούνη έσπασε τη σιωπή της για το πολυσυζητημένο ροζ υλικό που διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο με την ίδια να πρωταγωνιστεί.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….» έγραψε στο κανάλι της στο Youtube.

«Είναι κάτι που όλοι απεύχονται, αλλά σε όλους μπορεί να τύχει. Και έτυχε σε εμένα», είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά άρχισε να εξιστορεί πώς έγινε.

«Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν σε ένα beach bar, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που είναι δικοί σου, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, βλέποντας σε τι κατάσταση είσαι. Και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή ακόμα και να βγάλουν χρήματα. Το παιδί αυτό το γνωρίζω από τα 18 και είχαμε κοινούς φίλους, με τους οποίους ήμασταν εκείνη την ημέρα. Στα 23 μου, με όλη την έκθεση που είχα από το My Style Rocks κυκλοφόρησαν φωτογραφίες μου γυμνή ενώ κοιμάμαι στο αυτοκίνητο, τις οποίες εγώ δεν θυμάμαι. Δεν έχω επίγνωση πως με φωτογραφίζει κάποιος. Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τέτοιες ιδιωτικές του στιγμές και ειδικά από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο «πονοκέφαλο» που της παρουσιάστηκε και δεν ήταν απλά κάποιες φωτογραφίες.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από αυτό και πάνω που λες οτι το περάσαμε αυτό, υπάρχει κόσμος που θέλει να σε βλέπει κάτω στο χώμα να σέρνεσαι. Ήμουν πολύ χαρούμενη, είχα μία όμορφη σχέση.

Μέχρι που κάποιος αποφάσισε να αναδημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ, το οποίο δεν ήξερα οτι υπήρχε. Ξύπνησα μία μέρα και μου ήρθαν direct μηνύματα στο Instagram από εκείνο το βράδυ που συνευρίσκομαι με το παιδί αυτό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σοκαρίστηκα που μετά από τρία χρόνια συνέβη κάτι τέτοιο...

Τότε είπα ΟΚ, πρέπει να μιλήσω στο αγόρι μου. Ήξερε τα πάντα, όμως είναι άλλο να το ακους και άλλο να το βλέπεις. Οπότε το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μία πάρα πολύ όμορφη σχέση. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος από το παρελθόν», τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκάει «βόμβα»: Δείτε σε ποιο κανάλι «κλείνει» η Ελένη Μενεγάκη