GOSSIP

Η πιο όμορφη φωτό της Σοφίας Καρβέλα με το γιο της

Η πιο όμορφη φωτό της Σοφίας Καρβέλα με το γιο της

Από τις πιο αγαπημένες μας οικογένειες

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που έχουμε λατρέψει αυτούς τους μήνες περισσότερο από ποτέ. Μπορεί να είναι κόρη διάσημων γονιών -Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα-, όμως έχει αποδείξει πολύ καιρό τώρα ότι έχει φύγει μακριά από αυτό κι ότι πλέον ο κόσμος την ακολουθεί για την ίδια, για την προσωπικότητα και το χιούμορ της, πέρα από οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένειά της.

Η γλυκιά Σοφία, ωστόσο, έχει κάνει και δική της οικογένεια. Έχει παντρευτεί και αυτήν τη στιγμή έχει δύο υπέροχους γιους, τους οποίους βλέπουμε συχνά-πυκνά μέσα στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για μία cool μαμά που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά της, περνάει χρόνο μαζί τους, ζωγραφίζουν, πηγαίνουν βόλτες, απολαμβάνουν τα μπάνια τους και γενικά μοιράζονται κάθε πιθανή δραστηριότητα.

Οι followers της το βλέπουν αυτό και την επαινούν μέσα από τα σχόλια που κάνουν κάτω από τα posts της. Τα likes έρχονται με τις εκατοντάδες και εμείς δε χορταίνουμε να βλέπουμε νέο υλικό.

Χτες, η Σοφία αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα εκπληκτικό μπικίνι, ωστόσο εντύπωση έκανε η πόζα με έναν από τους γιους της που την είχε πάρει αγκαλιά κρατώντας τη από τον λαιμό και ήταν το πιο γλυκό θέαμα που έχεις δει.