GOSSIP

Khloe Kardashian: Οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν

Khloe Kardashian: Οι υποψίες όλων επιβεβαιώθηκαν

Το σκάνδαλο με την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson ήταν από αυτά που απασχόλησαν για αρκετό καιρό τη showbiz, γιατί στην προκειμένη περίπτωση αυτό ήταν διπλό. Αφού πρώτα είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο που έδειχνε τον μπασκετμπολίστα με δύο άλλες κοπέλες σε μαγαζί, όταν η Khloe βρισκόταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, κι αφού εκείνη αποφάσισε να τον συγχωρήσει, ήρθε κάτι χειρότερο. Ο Tristan βρέθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods, προξενώντας τον οριστικό τους χωρισμό. Ή έτσι νομίζαμε.

Ενώ το πρώτο διάστημα, η μικρή αδερφή των Kardashians οριακά ήθελε να μιλάει μαζί του λόγω του παιδιού τους, τους τελευταίους μήνες όλο και κάποια «ύποπτα» περιστατικά θα βλέπαμε να συμβαίνουν. Κάποιες συναντήσεις που δικαιολογούσαμε λόγω της κόρης τους, αλλά τελικά μάλλον δεν ήταν μόνο αυτό.

Οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν μαζί την καραντίνα και αυτός ο κοινός χρόνος να αναζωπύρωσε τον έρωτά τους. Η Khloe βρήκε τη θέληση να τον συγχωρήσει για μία ακόμα φορά, φτάνοντας σε σημείο, όπως αναφέρει το US Weekly, να θέλουν να αγοράσουν σπίτι μαζί, ώστε να μείνουν με την οικογένειά τους.

«O Tristan θέλει να αποδείξει στην Khloe ότι έχει αλλάξει και θέλει να το κάνει αυτό μόνιμο με ένα οικογενειακό σπίτι»

Το ίδιο Μέσο ανέφερε ότι οι δυο τους θέλουν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδάκι, χωρίς, προς το παρόν, να έχουμε επιβεβαίωση για κάτι από αυτά από κάποιον από τους δύο.