GOSSIP

Διάσημο ζευγάρι του Hollywood χώρισε μετά την καραντίνα

Διάσημο ζευγάρι του Hollywood χώρισε μετά την καραντίνα

Πριν 20 ημέρες τους βλέπαμε να φιλιούνται και τώρα μάθαμε τον χωρισμό τους

Κι αν δεν το έχεις καταλάβει, η καραντίνα έχει χωρίσει μια σειρά ζευγαριών από τον Μάρτιο και μετά. Αυτόν τον χωρισμό, στα έξι ενώ κόντευαν τα επτά χρόνια σχέσης δεν τον περιμέναμε.

Εκείνος πενήντα, κι εκείνη πενήντα ετών επίσης, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014. Εκείνος διάσημος γόης του Hollywood, εκείνη μεσίτρια στο Μαλιμπού. Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν. Ο πρώτος χωρισμός έγινε στα δύο χρόνια το 2016 αλλά το ζευγάρι τα ξαναβρήκε τον Ιούλιο του 2017 και μέχρι και στις αρχές Αυγούστου του 2020, ήταν αχώριστοι και μάλιστα ο φακός τους είχε πιάσει να ερωτοτροπούν στον δρόμο, φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες.

Το περιοδικό People, επισημαίνει πως ο χωρισμός είναι μάλλον οριστικός ενώ και οι δύο μεριές προσπαθούν να τον διαχειριστούν με ωριμότητα:

«Το σφάλμα είναι δικό του, δεν μπορούσε να δεσμευτεί ολοκληρωτικά σε εκείνη και αποφάσισαν να μείνουν φίλοι», τόνισε πηγή στο περιοδικό.

Για ποιους μιλάμε;

Μιλάμε φυσικά για τον Μονομάχο Gerard Butler και την μεσίτρια Morgan Brown που μετά από πολλή αγάπη και πολλές κοινές επίσημες εμφανίσεις, χώρισαν.Αν ψάξεις λίγο την αιτία, ίσως πρέπει να πάμε πίσω στο 2017 όταν εκείνος είχε πει πως θέλει στο άμεσο μέλλον να αποκτήσει δύο παιδιά. Ίσως η Brown στα 50 της, να μην ήθελε κάτι τέτοιο